Anmeldelse af den nye iPad Air

Mange gamere har en iPad til at spille mindre krævende spil eller til at streame Twitch i sofaen. Hvis du føler at din iPad ikke har nok kræfter til at game eller streame, kan du overveje at investere i den nye alsidige iPad Air. Den har vi lavet en anmeldelse af her nedenfor.

Det kan du forvente med en ny iPad Air

I begyndelsen af marts 2022 præsenterede Apple den nye iPad Air, som har en M1-chip designet af dem selv. Den nye iPad kommer i en bred vifte af farver med sortgrå, guld, roseguld, blå og violet. Den er designet med et ekstra bredt kamera på forsiden, som er skabt med Center Stage. Her følger Apple med de aktuelle tendenser, da det er med til at skabe en mere naturlig videokonference oplevelse.

Den nye iPad Air kommer med en USB-C-port med op til 2x hurtigere overførselshastigheder og lynhurtig 5G på cellulære modeller. Netop den nye tablet kan være passende til gamere, som læser med her på siden. Generelt anbefales tidligere iPad Air og Pro modeller til gaming, og derfor er det ingen overraskelse at den nyeste Apple tablet også er passende til spil på nettet.

Den har avancerede kameraer og er kompatibel med moderne tilbehør. På den måde kan du nyde at spille spil som Money Train 2, filme videoer til TikTok, eller hvad du ellers har lyst til.

Batteri til hele dagen

Som sagt er den nye iPad Air designet med M1-chip, som Apple selv står bag. Det bidrager til en voldsom ydeevne. På den måde kan du spille krævende spil, surfe lige så tosset som du har lyst, og nyde effektivitet. Desuden fører det til at batteriet holder hele dagen, så længe at du følger vejledninger til at forlænge batteriets levetid.

Fx anbefales det at undgå for varme eller kolde temperaturer, der kan slide batteriet. Desuden bør du aldrig bruge din iPad til gaming og andre ting, når batteriet er under 20 procent. Et andet godt tip til at forlænge levetiden for din iPads batteri, er at lade din tablet lade op uden at bruge den. Det vil sige at du bør lade batteriet helt op til 100 % uden at du spiller eller bruger den til andre ting på samme tid.

Det skal du investere

Den nye tablet fra Apple kommer naturligvis med et prisskilt. Du kan nyde video streams med 4K og udvidet virkelighed, når du investerer over 5000 kroner. Den nye tablet kommer enten med 64 eller 256 GB. Selvom at det kræver en ekstra investering, anbefaler vi ofte at gå efter mere lagerplads, hvis du fx optager videoer og tager mange billeder. På den måde skal du ikke bøvle med at gemme ting i skyen, eller på en ekstern harddisk.

WiFi-modellen med 64 GB lagerplads starter med en pris på 5299 kroner. Foretrækker du en topmoderne iPad med 5G, skal du af med mindst 6699 kroner. Måske lyder det som en voldsom pris, men det lader til at være standard for gode gaming tablets. Tag fx Microsoft Surface Pro 7, som starter til en pris på 6299 kroner.