​Former for gaming der fylder mere og mere

Dette indhold er sponsoreret

Vi er ved at være velkendte med de samme former for gaming. Vi snakker om de klassiske såsom, Playstation, Xbox, Nintendo og den helt almindelige computer. Uanset hvad du spiller, om det så er, Fortnite, Mario, Pokemon, Fifa mm., så kan er det unægteligt næsten altid på en af de nævnte konsoller. Og ja vi knuselsker dem da stadig, men vi synes også, at det er spændende at kigge på nogle af de former for gaming, der bliver mere populære. Vi vil derfor give dig et overblik over nogle af de former, som danskerne er begyndt at foretrække. Dette giver dig muligheden for at være up to date, og du kan derfor bruge denne artikel til inspiration, hvis du har lyst til at prøve noget nyt af.

Spillemaskiner

Lær mere om den populære form for gaming. Den er nemlig ved at vinde frem blandt danskerne. Spillemaskiner er ikke nogen ny opfindelse. Den har længe været i spillehaller osv., men den har fået en reformation i den online verden. De kan nemlig også spilles på computeren og mobilen nu. Det smarte er, at du har mulighed for at få spændingen med på farten. Du skal ikke opsøge den, den er allerede hos dig. Du kan selv vælge, om du vil spille i toget på vej til arbejde, eller når du har god tid derhjemme søndag eftermiddag. Hvis du har brug for at se noget af den kæmpe glæde og spænding, spillemaskinerne kan skabe, så kan du finde sjove klip på youtube eller twitch.

VR-gaming

Hvis du ikke har prøvet VR-gaming, så glæd dig. Hvis du kan huske den gode gamle WII konsol, hvor du skulle være aktiv, for at der skete noget på skærmen - tænk på den bare endnu bedre. I stedet for at du skal interagere med skærmen, kommer du “ind i skærmen”. Altså en virtual reality verden, hvor du spiller inde i den. Der findes utallige af sjove klip, hvor folk blandt andet skal gå på line i VR-verdenen, springe ud over kanten, og så springer de ind i fjernsynet. Vi håber ikke at dette sker for dig, men det sætter det ret godt i perspektiv, hvor virkeligt det kan føles.

AR-spil

Augmented reality spil. Du kender det nok bedst fra Pokemon Go. Spil hvor du skal ud og bevæge dig, for at kunne spille spillet. Vi kan se at denne type for spil, bliver mere populært. Der er endda rygter om, at vi på et tidspunkt skal se en Harry Potter udgave af et AR-spil. Det er en sjov måde at komme ud af hjemme på, hvor man samtidig kan få lov til at game.

Disse tre eksempler er spil, vi kan se er ved at blive mere populære, og vi håber, at du har lyst til at prøve nogle af dem af.