Køb og sælg gamingudstyr nemt og hurtigt

Der er tale om en betalt artikel også kaldet advertorial

At genbruge er populært og ligger mange på sinde, og genbrugt gamingudstyr er ingen undtagelse. Det giver god mening for mange at sælge videre, så det indkøbte tilbehør ikke bare ryger ud.

Gaming er blevet ustyrligt populært på kort tid. At kunne indrette et perfekt gamerværelse med det rigtige tilbehør er vigtigt for de fleste gamere. Derfor bliver der købt og solgt enormt meget udstyr. Hvad end du har noget du skal af med eller gerne vil erhverve dig noget nyt, så få nogle tips her.

Når du skal sælge udstyr

Hvis du gerne vil have det nyeste nye udstyr, selvom du har udstyr, der egentlig fungerer, er der ingen grund til at smide det ud eller gemme det ind i skabet. Der kunne sagtens sidde en anden gamer, som mangler lige præcis dit aflagte tastatur. Og selvom det måske har tegn på slid, så er det jo funktionen, der er vigtigst.

En handelsplatform, der stadig bliver benyttet af mange, og hvor man kan sælge stort set hvad som helst, er Den Blå Avis. Her kan du selv styre handlen, og der er altså ingen mellemmand. Det betyder også, at du selv skal stå for forsendelse. Det kan dog let klares med for eksempel Fedex Danmark, som kan levere sikkert og hurtigt, selv hvis det er i den tunge ende.

Når du køber udstyr

Hvis du skal erhverve dig udstyr, så skal du selvfølgelig først og fremmest sikre dig, at det er i god stand. Du kan formentlig hurtigt fornemme, om sælgeren har styr på gaming og udstyr. Ellers kan det være en god idé at ringe eller skrive for at fornemme, hvem sælger er. Optimalt skal du selvfølgelig tage ud og se på udstyret, men hvis sælger befinder sig i en anden landsdel, kan det jo være en udfordring. Når du inspicerer udstyret, skal du være opmærksom på, hvor gammelt det er samt om garantien er udløbet. Det kan være vigtigt at få en kvittering på købet, så du er sikker på, at det ikke er endnu ældre end sælger påstår. Desuden kan du se den oprindelige salgspris, som også kan være relevant i en forhandling. En kvittering på købet er brugbar, hvis du selv skal sælge det videre. Det er også en vished om, at sælger er til at stole på.