Sådan kommer du i gang med gaming

Der er ikke nogen tvivl om, at gaming er populært og er kommet for at blive. Se blot den stigende professionalisme inden for eSport, og ikke mindst den enorme interesse for streaming af gaming. Vil du også gerne med på bølgen, men synes du, det kan være svært at finde midlerne til gamer pc’en, headsets og hvad du nu skal bruge for at kunne være en del af gaming miljøet? Så læs med her – KreditNU guider dig igennem de økonomiske overvejelser.

Spar op i god tid

Økonomisk set er det altid bedst at købe for egne penge. Det vil altså sige penge, du har stående på en konto i banken eller kontanter under hovedpuden. KreditNU har tidligere skrevet i online magasinet Connery, at det er bedst at få sparet op i god tid, og dette råd er stadig gældende i dag. Det er ikke billigt at være gamer, og hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke får hug af dine modstandere, bør du smide penge efter noget fornuftigt udstyr.

Med en opsparing sikrer du dig, at du på den lange bane har mulighed for at opgradere dit nuværende setup eller købe helt nyt, hvis du ikke allerede har en gamer PC.

Det er ikke svært at komme i gang med en opsparing, det kræver udelukkende noget tålmodighed, for det er netop dit rådighedsbeløb, der bestemmer, hvornår du kan købe en ny computer. Du kan derfor fremskynde processen ved at droppe nogle af dine ikke nødvendige udgifter, såsom streaming og fitness for at forøge dit rådighedsbeløb.

Køb brugt

Det er generelt altid en god ide at købe brugt, hvis det vel at mærke er af god kvalitet og fortsat har en lang levetid. Dette er dog ikke så tit tilfældet med elektronik, fordi kvaliteten og ydeevnen har det med at droppe gevaldigt. Dog er det ofte ikke nødvendigt at købe en spritny skærm, ligesom tastatur, mus og headset kan købes brugt. Hardware som grafikkort og CPU, bør du i stedet være lidt påpasselig med, fordi udviklingen sker så hurtig, og spillene bliver blot mere krævende. Så det er ikke sikkert, at den 3-4 år gamle PC, du har købt, ikke har så mange år tilbage, før hardwaren alligevel skal skiftes ud.

Finansier din gamer pc

En gamer pc er for langt de fleste ikke nogen lille investering, i hvert fald ikke hvis du gerne vil have mulighed for at spille nogle af de populære spil, uden lag og andre forstyrrelser – samt fremtidssikring af din pc. Skal du ud og finansiere din PC, bør du være opmærksom på, at du ikke betaler for meget for dit lån. Tag derfor en snak med banken og få en aktuel pris på et lån ellers kig på nettet for alternative lånemuligheder. Hos KreditNU kan du optage et hurtigt lån uden månedlige renter, og du får dermed et attraktivt og billigt lån. KreditNU udbetaler ligeledes lån i aftentimerne og i weekenden, så du kan nå at gøre brug af forretningernes midlertidige tilbud.