​Tre gode råd til en hyggelig aften med vennerne

Hvis du planlægger en hyggelig aften med vennerne, så skal du læse videre. Her får du nemlig tre gode råd til en rigtig dejlig aften, hvor samværet er i fokus.

Selvom 2021 forhåbentligt snart vender tilbage til noget, som vi kender, så er der ingen tvivl om, at vi fortsat må nøjes med at ses med få mennesker. Derfor får du her de tre bedste råd til en hyggelig aften med vennerne.

Sørg for god mad

Det er altid vigtigt, at der bliver serveret noget rigtig god mad. I disse coronatider kan du overveje at bestille maden udefra. Restauranterne har det ekstra hårdt i disse tider, og derfor kan du støtte dem ved at bestille take away. Blot fordi det hedder ‘take away’, så behøver menuen ikke kun at stå på pizza og burgere. Der er et hav af andre muligheder, og der er helt sikkert også noget, der passer til dit selskab.

Find spillene frem

Det er altid hyggeligt at spille et brætspil med gode venner. Du kan jo stikke en føler ud og høre, hvad dine venner er mest til. Skal det være kloge-spil a la Bezzerwizzer eller hvad med Stratego? Eller har du kreative venner, så skal den måske stå på Tegn & Gæt? Det er nemlig rigtig ærgerligt at have et helt bestemt spil klar, og så er der ingen af gæsterne, der er klar på at spille det, så send lige en sms inden og spørg, hvad folk er klar på.

Selvom julen er overstået, så kan I også overveje Casino Julekalender 2020. Det er både spændende, og så er der også flere præmier på højkant. Uanset hvad, så skal der selvfølgelig også være præmier til vinderne. Hvad med en rigtig god flaske vin? Eller et par biografbilletter? Mon ikke der er rigtig mange, der godt kunne tænke sig en tur i biffen, når biograferne igen åbner op.

Inviter til ølsmagning

Ølsmagning er altid en god ide. Sørg for at gøre det coronavenligt med egne glas, mulighed for at spritte af undervejs og afstand. Så kan en ølsmagning sagtens finde sted. Hvis du har lyst, kan du inddrage gæsterne, således at hver gæst tager et par yndlingsflasker med. Du kan også vælge selv at stå for det, evt. lave et tema for hver runde. For eksempel kan første runde byde på rigtig mørke øl, mens runde to er det kun øl fra Tyskland, mens der i runde 3 er fokus på noget tredje. Det er kun fantasien og øllene, der sætter grænsen.