​Riot games er klar med 10 hold til CBLoL

Ud fra præcis samme setup som vi ser det rundt i resten af verden, så er League of Legends blevet en franchise serie, på lige fod med eksempelvis Amerikansk fodbold. Noget vi faktisk også ser der er på ind i CS:GO på dette tidspunkt.

Dette bliver et mix af kendte gaming og esports organisationer, blandet med fodbold hold, i samme stil som vi ser FCK der har North som deres esports del. Der er også mange store influencer navne og spillere fra området som træder ind i ligaen, eksempelvis RED Canids, som har stor succes på de sociale medier allerede i forvejen.

Pladser i ligaen er altid meget dyre, præcis lige som at vi har hørt Astralis betaler omkring 60 mio. DKK for deres plads i den europæiske afdeling af turneringen. Så der skal findes en masse penge frem, men Riot Games har formået at skabe en relativ sund struktur og økonomi omkring deres turneringer. Skulle du selv ønske at få flere penge, kan det måske gøres med denne kode.

De 10 hold som deltager i turneringer bliver derfor:

Cruzeiro Esports

Dette er et af de nye hold i ligaen, og de har også en forbindelse til et allerede eksisterende sportsklub, men de skal altså skabe et nyt hold.

Falkol Prodigy

Her er tale om et hold skabt af stærke spillere som har ønsket at stå bag deres egen organisation.

Flamengo Esports

Et hold der har været meget snak omkring, især efter en række problemer med deres CEO Jed Kaplan.

FURIA Esports

Kendt fra CS:GO, og et naturligt træk også at ville være en del af verdens største franchise serie.

INTZ

Sidste års vinder af CBLoL og dermed holdet man skal slå, når de jagter deres 6. mesterskab.

KaBuM! Esports

Dette er holdet som jagter INTZ, og selvom der har været problemer undervejs, så er de på jagt efter deres 5. titel.

LOUD

Endnu en organisation bygget omkring de meget store influencers de har i Brasilien.

paiN Gaming

Det eneste hold som har haft mulighed for at deltage i de store internationale turneringer, og taget ud fra deres nuværende form, så betegnes de måske som værende det bedste hold i ligaen.

RED Canids

Holdet har haft svært ved at komme igennem de seneste års kvalifikation, så for dem har de været en genvej at kunne ”købe” sig til en plads i ligaen.

Rensga

En stor overraskelse for mange, eftersom at denne organisation hovedsageligt har skabt

Der er egentlig godt gang i hele League of Legends området her for tiden, hvor vi selvfølgelig udover Worlds, som selvfølgelig er årets vigtigste begivenhed, også har et par spændende nyheder med dansk forbindelse.

I forbindelse med at Origen som navn blev droppet, og at alle hold med forbindelse til Astralis organisationen skulle bruge ”moder navnet”, så var det også tidspunktet hvor Martin Deficio Lynge splittede op med den stolte danske organisation.

Han har nu fundet sig et nyt hjem i form af Misfits Gaming Europe.

Men det er fortsat hans tid hos Origen/Astralis som driller i øjeblikket, for Riot har netop offentliggjort at Astralis har modtaget en bøde fra Riot på ca. 35.000,- for ikke at have betalt holdets medlemmer til tiden.

Det hele ligner lidt noget sjusk, eftersom det måske hænger sammen med det at spillerne på dette hold er tilknyttet København og dermed også det danske skatte, løn og feriepenge system, imens mange andre hold holder til i Tyskland hvor kampene spilles. Astralis har ikke ønsket at udtale sig.