Få mere tid til gaming med inspo

Er du træt af at bruge en masse tid på afleveringer i gymnasiet og vil du hellere bruge tiden på at spille Counter strike eller Fortnite?

Med inspo.dk kan du hurtigere udskifte word dokumentet med steam. Inspo er det perfekte tool til dig, der ønsker at være mere effektiv og forbedre dig, når du skal lave hjemmeafleveringer.

For kun 39 kroner om måneden får du adgang til flere tusinde opgaver, noter og hjælpemidler til gymnasiet. Lad os sige du har fået en opgave til i dansk, hvor du skal analysere ”Den grimme ælling” i H.C. Andersen.

Hvis du sidder helt lost, så kan du gå ind på inspo.dk og finde en færdig opgave eller noter til opgaven, på den måde kan du hurtigt komme videre med lektien og fortsætte med at spille Counter strike.

Inspo’s formål er ikke at hjælpe andre med at snyde og plagiere, men i stedet hjælpe studerende med at se, hvordan opgaven bør opstilles og hvordan sproget og stilen skal være.

Alle opgaverne på inspo har karakteren 10 eller 12, hvilket er din garanti for, at opgaven er i topkvalitet.

Udover at inspo har en masse færdige afleveringer, så kan du også finde et bredt udvalg af noter. Noterne er oplagte at bruge, når du sidder i klassen og du vil score nogle billige point.

Du kan bruge noterne i det mundtlige, men du kan også bruge dem i forbindelse med forberedelse til dine eksaminer, hvis du mangler et overblik over emnerne og hvilke termer man skal bruge.

Hvis du f.eks. halter bagud indenfor politik i samfundsfag, så kan du finde konkrete noter indenfor det emne, hvor du kan blive klogere på alle vigtige områder indenfor det emne.

Så selvom du ikke altid husker at tage noter i timerne, så ved du, at inspo altid vil have din ryg.

Udover at du kan finde noter, opgaver og hjælpemidler til gymnasiet, så kan du også finde rabat og fordele i forskellige webshops og butikker. Du kan heriblandt få rabat på Hungry, Shaping New tomorrow og mange andre.

Nogle af de fordele du får, når du laver et abonnement hos inspo er blandt andet:

-Adgang til flere tusinde opgaver

-Adgang til en masse gennemarbejdet noter

-Op til 20 downloads om måneden

Så lav et medlemskab på inspo og få mere tid til at spille FIFA, Counter strike eller Fortnite.

Hvis du har spørgsmål til servicen, så kan du altid hive fat i deres kundeservice.