Det kan godt være at du ikke følger meget med i Dota 2 normalt, men der er de der ca. 30 dage om året hvor Dota 2 er noget helt specielt, og især med danske øjne de sidste par år. 2020 bliver måske lidt anderledes end normalt, da TI 10 i øjeblikket er udskudt og måske først finder sted i 2021, men det gør ikke at præmiepuljen ikke vokser som altid. 

TI 10 er lidt speciel sammenlignet med CS:GO og League of Legends, da præmiepuljen altid sætter nye rekorder og i stor stil er skabt af Dota 2 spillerne og hele deres community. Hver gang der købes et Battle Pass så går der 25% direkte til årets TI. Sidste år skabte det en præmiepulje på hele 220 mio. DKK, og hvis vi tager et kig på grafen herunder, er vi også foran sidste års præmiepulje med ca. 23 mio. DKK i øjeblikket. 

Hvis trenden fortsætter igennem de sidste 50 dage kunne vi godt se en præmiepulje på den anden side af 250 mio. DKK, hvilket er utrolig positivt i en periode hvor der konstant er snak om krise og dårlige tider. Så er der ikke andet at gøre end at håbe turneringen kan finde sted inden længe, for der er godt nok langt til 2021 i øjeblikket.