Et nyt online arena-kampspil (eller MOBA) kommer til iOS og Android i hænderne på Kroy Games med lanceringen af Tyrant's Arena.

Tyrant's Arena er tilgængelig til forregistrering på begge platforme og har en række helte fra forskellige klasser, hver med unikke abilities, som kan bruges i 3 mod 3 kampe på op til fem minutter.

I det build, vi testede, var vi i stand til at spille Mata-Mata 13-mode, hvor to hold på tre spillere møder hinanden på en arena med det formål at besejre modstanderne for at samle point. I dette gamemode, hver gang en spiller eliminerer en modstander, modtager hans hold et point. Man spiller først til 13 point, altså det hold som først får 13 kills vinder spillet.

Sådan spiller du Tyrant's Arena

For at eliminere fjenden har du en række forskellige helte eller classes til rådighed, såsom ninjas, mages, bueskytter, blandt andre, hver med færdigheder, fordele og ulemper. For eksempel bevæger ninja sig hurtigere end de fleste andre classes og er i stand til at bruge sine knive til at håndtere fysiske skader på nærliggende fjender.

Alle helte kan bruge særlige unlockable evner, efterhånden som man stiger igennem niveauet. Disse skills kan øge din bevægelses-hastighed, skade modstandere eller helbrede dine allierede. Derudover kan du bruge genstande, der er i stand til at transportere din karakter tæt på allierede og endda helbrede dit liv. 

Tyrant's Arena 

Afhængigt af præstationen i kampene, kan spillerne opnå medaljevurderinger og kan låse op for belønninger i spillet. Det er muligt at opnå bronze, sølv, guld, platin og diamantmedaljer igennem sæsonerne, der er 2 uger lange af gangen. 

Den simple måde at styrer sin karakter i spillet gør det oplagt som mobilspil, hvilket gør oplevelsen meget intuitiv og gør det muligt for spillere på alle niveauer at nyde konkurrencedygtige og sjove spil når som helst og hvor som helst. Da du spiller PVP live, så er det ret vigtigt at du har en fornuftig forbindelse imens du spiller, så husk lige at tjekke der er 4G eller du er koblet op til et WIFI. 

Hvis du leder efter et nyt PVP-spil, du kan nyde på din telefon, skal du tilmelde dig Tyrant's Arena i Google Play Store eller App Store.


1589
Nordic
1599 kr.
384
Paracon
589 kr.
692
Ny
449 kr.
392
Paracon
999 kr.
504
Paracon
1099 kr.