Monday Cup havde sin spæde start tilbage i CS 1.6, og blev dengang styret over mIrc, som de ældre spillere nok også vil kunne huske, de gamle dage med massere af teflon og små præmier. Dengang var den danske CS scene slet ikke gearet til at kunne håndtere esport som det er i dag. 

Det er med denne vision at Thomas Larsen, en af de to grundlæggere af Monday Cup dengang, nu er gået sammen med 4 andre; Tim Dammann, Jakob Faust, Simon Busborg og Thomas Kjærgaard, for at bringe Monday Cup tilbage i en opdateret udgave.

Alle turneringer foregår på samme måde, med start hver mandag aften, og afslutning samme dag.

Hvorfor Monday Cup frem for andre turneringer? 

Fordi, hos Monday Cup binder du dig ikke over lang tid. Det er en dag hvor turneringen afholdes på en dag, og derefter er man fri til at kunne gøre hvad man ønsker.
Idéen bag Monday Cup, for spillerne er at de skal kunne bruge turneringen til at møde nye mennesker på tværs af alle aldre og køn. Dertil er det vores håb at de dygtige spillere på scenen vil se turneringen som en fantastiske mulighed for scrims, træning og hygge!

Monday Cup starter ud med sin første beta turnering d. 18/5 - 2020, hvoraf tilmeldingen netop er åbnet, og lukker igen 2 timer før turnerings start, og det er gratis at deltage. Når Monday Cup er ude af beta fasen så vil der være et deltager fee som ved alle andre turneringer, og her skal de så stå testen imod de etablerede arrangører. Men umiddelbart er det et lækkert site der er kommet i luften, og folkene bag har mange gode ideer til hvordan Monday Cup skal differentiere sig.  

Det er muligt for alle at deltage i Monday Cup, altså både de etablerede og evt. mix hold. Der er ingen krav til niveau hverken nedre eller øvre, du skal blot møde op og skyde hovede. 

På førstedagen er der allerede 3 ud af 16 tilmeldte til mandagens turnering, hvor tilmelding foregår på deres hjemmeside Mondaycup.gg