Det er blot få dage siden at Minecraft fremviste deres nye RTX opdatering som officielt lanceres senere i 2020. Det er første gang siden 2009 at der kommer en visuel stor opdatering til spillet, og det er i sandhed et kæmpe hop op som det børnevenlige spil har taget. 

Minecraft består af massevis af små byggeklodser, og hver og en af disse har måtte gennemgå et komplet rebuild for at skabe de nye og flotte effekt som kan opleves i det nye Minecraft spil. Når du først kommer ind i den nye udgave kan det nemt næsten uoverskueligt og lidt som et free spins at finde frem til hvordan du skal starte.

Det har udviklerne godt været klar over og derfor er der også allerede oprettet en række guides med dybdegående information omkring de nye muligheder og hvordan du bedst drager nytte af disse. For tiltrods for at Minecraft jo blot er et "legeklods" spil, så kan det virkelig sætte din PC på arbejde, hvis du er blandt dem der elsker at bygge enorme landskaber eller hele byer. Nogle af de test vi har set der kræves det et 2080 for at kunne udnytte hele den nye oplevelse i en hastighed på +50 frames. 

Som udgangspunkt så viser det sig at RTX udgaven trækker 3-4 gange så meget på dit hardware som når RTX slåes fra. Så har du normalt 200 FPS i Minecraft uden RTX så vil du opleve et fald til 50-80 FPS alt efter hvilket miljø du selvfølgelig bevæger dig i. 

Nvidia har hjulpet meget i udviklingen af det nye Minecraft, og det er også derfor at Minecraft with RTX fremviser noget af det flotteste visuelle arbejde som et moderne grafikkort kan skabe. De gør brug af ray tracing og skaber derved hvert enkelt frame fra bunden. Det kan godt være svært at se for en ikke teknisk nørd, da denne teknologi faktisk er overlegen i forhold til hvad man eksempelvis ser i spil som Battlefield 5, som mange nok ville anse for værende et pænere spil. 

Men uanset hvad så er der en kæmpe fornyelse på vej til Minecraft og det er spændende at se et så gammelt spil stadigvæk trække de store overskrifter.  


1183
Nordic
699 kr.
333
Paracon
589 kr.
1491
Nordic
1599 kr.
363
PUBG
649 kr.
564
Ny
449 kr.