Riot games nye kæmpe hit Valorant har allerede millioner af spillere, og der tildeles fortsat nye beta keys til de mange mennesker som følger med på diverse Twitch streams. Men det hele kunne måske være ovre allerede om blot et par uger? 

Imens mange har følt at de har haft mere succes på deres bedste online casino end at rent faktisk få en key til Valorant, så virker det til at Riot games giver keys væk så hurtigt som de overhovedet kan, men det tager også hårdt på deres server setup. Hvis der er en ting som er sikkert, så er det nok at Riot games ikke ønsker at få Valorant udover rampen på samme måde som det var tilfældet da League of Legends for alvor tog fart i Europa. Men med Tencent i ryggen så er det også et betydeligt større setup de har kørende. 

Men selve lanceringen af Valorant har hele tiden været planlagt til sommer/efterår, så der er trods alt stadigvæk mindst 3 måneder før vi blot kan håbe på en lanceringen af selve spillet. Så i perioden op til dette kan Riot games nu være tvunget til at holde spillet kørende i en form for beta udgave, således at de ikke taber den enorme spillerdatabase som de allerede har fået, hvor der er kendte ansigter fra andre titler som har taget springet.

Men er Valorant så det nye CS:GO, Overwatch eller noget helt tredje? Det virker ihvertfald til at spillerne som laver skiftet fra CS har en fordel i det nye FPS spil fra Riot Games, og det skyldes at der er tale om et FPS spil, hvor aim og reaktion fortsat giver dig en edge som er større end det du kan få med de unikke abilities der er et mix af hvad vi ser i Overwatch og League of Legends. 

Valorant står til at blive en kæmpe succes, men kan de holde fast i publikum er det store spørgsmål og det der har gjort League of Legends og CS til legendariske spil. Der skal skabes unikt indhold som bider sig fast i hjernen hos alle og vil blive husket i mange år frem. 

Jeg tror Valorant har svært ved at blive lige så main stream som vi ser det med CS:GO især her i vesten, da vi ikke er meget for de tegneserie og ultra urealistiske titler, de passer sig bare ikke nær så godt til flow tv, og man bliver hurtigere stemplet som nørden, kontra når der ses CS:GO på TV 2 ZULU.


564
Ny
449 kr.
1183
Nordic
699 kr.
1491
Nordic
1599 kr.
430
Paracon
1099 kr.
363
PUBG
649 kr.