Danske MAD Lions vandt her til nat hele 3.439.000 DKK, efter at have slået det tidligere storhold MIBR 2-1 i en meget tæt finale. Danskerne vandt nemlig finalen ved Flashpoint 1, og dermed de 500.000$ som der tildeles 1. pladsen. 

Flashpoint er den nye dreng i klassen når det kommer til globale turneringer, og de kæmper med ESL Pro League om at tiltrække de bedste hold i verden, hvor sidstnævnte er særdeles kendt i Danmark, med deres årlige finale i Odense de sidste 3 år. I en lang periode lignede det da også at Flashpoint ville tiltrække flere top 10 hold end tilfældet blev, men ESL kom tilsyneladende med et modbud som var godt nok for hold som Astralis, NAVI og Liquid.

Det skal dog ikke tage noget væk fra MAD Lions som har gjort det virkelig godt i den nye turnering, og med en plads blandt verdens 15 bedste hold så kommer vi nok til at se meget mere til disse drenge i fremtiden.

Selve kampen var desværre mærket af en del forsinkelser i forbindelse med at MIBR skulle skifte internetforbindelse kort inde i første map, og måske det var det som gjorde at de kunne tage de_mirage 16-13. Herefter skulle vi på de_inferno som var valgt af MIBR og man kunne godt være nervøs på danskernes vegne, men det gik stik modsat map 1, og danskerne trækker en 16-13 hjem. 

TID TIL COMEBACK - MAD Lions kommer bagud 12-3 som T på de_train, og kampen virker på det tidspunkt mere eller mindre afgjort. Men det lykkedes simpelthen for danskerne at spille en sindsyg CT side, hvor især AcilioN er et bæst og får lukket kampen 16-13. 

Vi får at se om drengene kan holde det høje niveau, når de deltager til DreamHack Masters Spring fra d. 19 Maj, hvor blandt andet at Astralis, NaVi, mousesports, FaZe og mange andre er på listen.