MAD Lions har netop spillet upper-bracket semifinalen i Flashpoint, hvor de mødte Cloud 9 i en kamp om den første plads i bracket finalen. Aftenens kamp blev også spillet på den nye patch, så vi fik for alvor set hvordan Krieg nerfen og Deagle buffen har påvirket spillet.

MAD Lions har igennem hele Flashpoint turnering klaret sig fremragende, da de både vandt gruppe stadie 1 og 2. Dette betød at danskerne kunne gå ind i slutspillet med bedst mulige forudsætninger, og netop dette har de indtil videre udnyttet.

I slutspillet startede MAD Lions ud med at slå FunPlus Phoenix, hvor de vandt 2-0. Aftenens modstander, Cloud 9, gik også videre fra deres kvartfinale med en 2-0 sejr, dog var den noget mere tæt end danskernes.

MAD Lions |2-0| Cloud 9

Inferno

Kampen startede ud på Inferno, som danskerne endnu ikke havde spillet ved turneringen, men alligevel gik det dem godt. Allerede fra første halvleg var det danskerne der tog teten, hvilket resulterede i en føring på 10-5 ved pausen. I anden halvleg var det Cloud 9 der satte sig på momentum, og det hele førte til en lige stilling, 15-15.

I overtiden gik kampen frem og tilbage uden at der lige umiddelbart blev fundet en vinder. Vi skulle helt hen i tredje overtid før MAD Lions langt om længe lukkede kampen.

Nuke

På Nuke fik MAD Lions lov til at vise hvordan de præsterer på et af deres bedste maps. På trods af hjemmebanen var det Cloud 9 der fik den bedste start på ct-siden. Efter de første fire runder begyndte danskerne at finde rytmen så vendte til deres fordel. Ved pausen havde MAD Lions kæmpet sig flot op på en 9-6 føring.

I anden halvleg tog løverne kontrollen fra start, og hutigt nåede de 16 runder.

Med aftenens sejr har MAD Lions nu vundet hele 8 kampe i streg, hvor de i løbet af de kampe kun har tabt ét map.

MAD Lions vandt kampen 25-23 (Inferno), 16-7 (Nuke)

Den næste kamp for MAD Lions bliver på tirsdag, hvor de møder vinderen af aftenens opgør mellem HAVU og MiBR.

Kampen kan følges Tirsdag d. 14 April kl. 19:00 på nedenstående link.