Den lukkede beta i VALORANT har ikke været ude længe, men allerede nu begynder forskellige turneringer at dukke op rundt omkring. Indtil videre har flere store esport organisationer taget initiativ og lavet såkaldte "Invitationals", hvor forskellige hold, eller kendte ansigter, bliver inviteret med. Disse invitationals har vi tidligere set under opstarten af forskellige spil som eksempelvis Fortnite, Hearthstone, Teamfight Tactics og andre. 

Indtil videre har kendte organisationer som 100 Thieves og T1 allerede arrangeret hver deres event som allerede afholdes i denne uge. Begge hold er kendt fra League of Legends verdenen, så det er kun oplagt at de støtter op omkring Riot Games nyeste skud på stammen. Begge organisationer afholder hver deres invitational, hvor man kan se frem til at opleve kendte ansigter spille. Yderligere detaljer er endnu ikke offentliggjort af hverken 100 Thieves eller T1. 

Derudover har Team Liquid også været på banen og præsenteret et brag af en showmatch mellem deres CS:GO hold og "Liquid Valorant". Her bliver det muligt at se et af verdens bedste Counter-Strike hold mod et håndplukket VALORANT hold. 

Også i Danmark er der åbnet op for VALORANT turneringerne. Initiativet er taget af gutterne bag den største danske VALORANT facebook gruppe - VALORANT Danmark. Her har de arrangeret landets første turnering, som finder sted i næste weekend. 

Alle disse events bliver afviklet i løbet af den næste uge, så der er god grund til at sidde klar ved skærmen. Se nedenstående for et mere præcis overblik. 


VALORANT turneringer/showmatches uge 16


Team Liquid Grudge Match 

Hold: 2

Dato: 13 April

Tidspunkt: 00:00 (dansk tid)

Stream: https://www.twitch.tv/teamliquid


100 Thieves Invitational 

Hold: 8

Dato: 14 April

Tidspunkt: 19:00 (dansk tid)

Streamhttps://www.twitch.tv/100thieves (endnu ikke officielt)


T1 Invitational

Hold: 8

Dato: 16 April

Tidspunkt: 19:00 (dansk tid)

Streamhttps://www.twitch.tv/t1esports


VALORANT Danmark Turnering

Hold: Max 16

Dato: 18 April

Tidspunkt: 14:00

Streamhttps://www.twitch.tv/zooda

Mere information, samt løbende opdateringer på VALORANT turneringer, kan findes lige her! For den danske turnering bedes man melde sig ind lige her for mere information.