Astralis har netop været i en vigtig kamp mod Karrigan og resten af hans Mousesports mandskab. Kampen var den sidste af ESL Pro League Stage 2, og var for begge hold altafgørende hvis de ville videre i turneringen.

Indtil i dag havde Astralis samlet 6 point ind i gruppen, men 9 skulle bruges for en billet videre. Netop derfor var det vind eller forsvind for Astralis, hvis de ville sikre sig en plads i den eftertragtede semifinale.

Danskerne startede stage 2 ud med at tabe både mod NaVi og Fnatic, men fik de seneste dage vendt skuden med en sejr over både OG og FaZe.

Astralis |2-0|  Mousesports

Inferno

De formstærke danskere startede ud på deres eget map, nemlig Inferno. Astralis lagde ud med et skræmmende tempo på t-siden, hvor de samlede den ene runde op efter den anden. Ved pausen havde Gla1ve og co. sat Karrigan og tropperne under stort pres, med en føring på 12-3.

I anden halvleg gik danskerne efter at lukke kampen så hurtigt som muligt, og præcis dette gjorde de med hjælp fra en vundet pistol runde.

Dust2

På Dust2 var det tid til at Mousesports fik hanket op i dem selv, hvis de ville have en chance for at komme ud med en sejr. Desværre for Karrigan var det igen Astralis som kom bedst fra start, endda så godt at Mousesports ikke fik et ben til jorden. Danskerne var foran med hele 12-0 før Mousesports fik deres første runde, men der var løbet nærmest kørt.

Efter pausen var danskerne så langt foran at de kunne køre sejren sikkert i hus.

Astralis vandt kampen 16-3 (Inferno), 16-1 (Dust2)

Aftenens kampe konkluderer "stage 2" i ESL Pro League Europa, og vi står nu tilbage med de tre bedste hold. Vi mangler nu kun to kampe, nemlig semifinalen og finalen. Kampene bliver afviklet den kommende weekend, startende med semifinalen Lørdag d. 11 April kl. 18:25.

Følg derfor med i weekenden på enten Twitch eller TV2 Zulu.