Det var her til aften nærmest en nødvendighed at Astralis fik en sejr på tavlen i ESL Pro League Stage 2. De sidste to dage har danskerne været i ilden, men det blev desværre til to nederlag til henholdsvis NaVi og Fnatic. Det var derfor altafgørende at Astralis fik et godt resultat mod FaZe. 


 Astralis |2-0|  FaZe

Nuke

Kampen startede ud på FaZe's map, nemlig Nuke. Begge hold er kendt for at spille en solid Nuke, men på papiret var det FaZe der gik ind til kampen med de bedste stats på mappet. 

Kampen startede fantastisk ud for Astralis, der hurtigt kom foran med 8-1 på CT-siden. Hen mod slutningen af halvlegen kravlede FaZe tilbage i kampen, til en stilling der ved pausen hed 10-5 til danskerne. 

I anden halveg begyndte kampen for alvor at spidse til, da FaZe hev kampen i overtid, efter et flot comeback. I overtiden var det dog Astralis der fik bedst fat og nåede de fire gyldne runder. 

Overpass

På Overpass var det ikke meget modstand danskerne mødte. I første halvleg kom de på 8-0 før FaZe formåede at vinde en runde. Ved pausen stod den 13-2 til Astralis, hvilket betød at FaZe skulle levere et mirakel for at komme tilbage i kampen. 

Efter pausen vandt FaZe pistolen, men hurtigt fik Xyp9x vendt kampen efter en flot runde med scouten. Herfra havde FaZe intet modsvar, så danskerne kørte sejren sikkert i hus. 

Astralis vandt kampen 19-17 (Nuke), 16-4 (Overpass)


Med aftenens sejr er Astralis stadig med i kampen om de tre pladser videre i turneringen. Dog kræver det at danskerne holder tungen lige i munden de næste par dage, hvor de møder OG og Mousesports. 

EPL fortsætter igen i morgen fra kl. 14:25. Astralis spiller først den sene kamp omkring kl. 22:00, hvor de møder Valde og co. 

Følg alt dækning af EPL på Twitch og TV2 Zulu/TV2 Play!