Stadie 2 af ESL Pro League Europa er til aften blevet skudt i gang. I går spillede de sidste tre hold sig videre til "stage 2", heriblandt Valde og resten af OG efter en flot sejr over Vitality. 

Henover de næste dage skal de seks bedste hold kæmpe om pladser videre i det afgørende slutspil - kun tre hold får lov til at gå videre. Blandt holdene har vi Astralis, OG, Mousesports og andre super stærke hold. 

Første dag af stage 2 bød på en absolut top kamp mellem Astralis og NaVi - altså de på papiret to bedste hold i verden. Det endte ud i et brag af en kamp da de to stormagter til aften stødte sammen. 


 Astralis |1-2|  NaVi

Inferno

Det store slag startede ud på Inferno, valgt af danskerne. Det var Astralis ser kom blæsende fra start med den ene runde på T-siden efter den anden. Ved pausen havde danskerne en komfortabel føring på 10-5. 

I anden halvleg var det fortsat danskerne der uddelte tæv, endda så meget at NaVi slet ikke fik lov til at vinde en runde før kampen var forbi. 

Dust2

På Dust2 blev rollerne pludselig byttet om, da det var NaVi der fik klart bedst fat på deres T-side. Ved pausen havde S1mple og co. spillet sig til en føring på 10-5. Der lå derfor meget arbejde i vente for danskerne hvis de ville tilbage i kampen. 

I anden halvleg startede NaVi ud med fire runder i streg, hvilket var rigeligt til at lukke kampen, på trods af et par runder til Astralis. 

Train

Opgøret mellem de to bedste hold i verden skulle afgøres på Train. Allerede fra start fandt både Electronic og S1mple det helt gode aim frem på t-siden og før man fik set sig om var de foran 8-1. Hen mod pausen fik danskerne nogle runder på tavlen, men det lignede allerede at NaVi havde gjort den nødvendige skade. 

Efter pausen var det danskerne der løb med pistol runden, men det varede ikke længe før NaVi igen fik sat sig på momentum. Med mange runder at indhente fik Astralis aldrig den streak de ledte efter, hvilket betød at NaVi løb med sejren. 

NaVi vinder kampen 5-16 (Inferno), 16-10 (Dust2), 16-8 (Train)


ESL Pro League fortsætter igen inden længe, hvor Karrigan og Valde støder sammen i en sand revanche kamp. Sidst de to hold mødtes var det OG der fik skovlen under Karrigan og co. 

Astralis spiller deres næste kamp i morgen, her møder de Fnatic. Med fire kampe tilbage har danskerne stadig masser af chancer for at nå videre i turneringen. 

Følg alt fra ESL Pro League på Twitch og TV2 Zulu/TV2 Play.