Første stadie i ESL Pro League Season 11 Europa er til aften blevet færdigspillet, da gruppe tre spillede de sidste kampe. 

Den seneste uge har både Mousesports med Karrigan, samt Valde, og resten af OG, været i kamp om at gå videre til næste stadie af den store turnering, som er blevet rykket online. Både Valde og Karrigan har klaret sig flot med deres respektive hold, men det endte med at være Karrigan og Mousesports der toppede gruppen. 

Mousesports kan derfor se frem til en direkte plads i "Stage 2", hvor både Astralis og NaVi venter. Holdene der endte på anden- og tredjepladsen i de tre grupper, får i morgen lov til at spille en afgørende kamp om de sidste pladser i stage 2. 


Mousesports |2-0| G2 Esports

Mousesports sikrede sig førstepladsen i gruppen efter at de her til aften slog G2 Esports. Begge hold var inden dagens start på 9 point. Udover de to mandskaber lå OG også på 9 point, men med et nederlag til FaZe var det denne kamp der udløste førstepladsen i gruppen. 

Nuke

Mousesports startede ud med en god kamp på Nuke - på trods af at mappet var valgt af G2. Ved pausen var Karrigan og co. blot foran med 9-6 på CT-siden, men på T-siden skruede de virkelig op for niveauet. Både Ropz og Frozen var slet ikke til at stoppe, hvilket resulterede i en sikker sejr på første map. 

Train

På Train var det tydeligt at Mousesports bar momentum med sig. På T-siden fik Mousesports hele 11 runder, og denne gang var det Karrigan selv der lå øverst i statistikkerne. I anden halvleg fik G2 Esports kæmpet sig til et par ekstra runder, men det var ikke nok til at komme tilbage i kampen. 

Mousesports vandt kampen 16-9 (Nuke), 16-11 (Train)


Som nævnt tidligere, går Mousesports direkte videre til EPL Stage 2, og springer derfor morgendagens decider kampe over. 

Også OG med Valde formåede at spille sig videre i gruppen på en flot tredjeplads. OG skal i morgen spille deres decider match som afgøre om de går videre til stage 2 eller ej. 

Stage 2 starter på søndag, hvor Astralis også vil være til at finde på programmet. 

Følg alle kampe fra ESL Pro League på Twitch eller TV2 Zulu fra på søndag.