For knap en måned siden kunne Riot Games løfte sløret for deres helt nye FPS spil, VALORANT. Siden da har Riot lagt flere og flere små teasers ud, både af de såkaldte "agents", men også små gameplay videoer hvor man kunne få en fornemmelse af spillet. 

Det er nu blevet offentliggjort at Riot lancerer den lukkede beta til VALORANT allerede tirsdag i næste uge, for spillere i henholdsvis USA, Europa, Canada, Rusland og Tyrkiet. Andre regioner får, i følge Riot, adgang så snart serverne står klar. 


Hvordan får man adgang til betaen?

At få adgang til betaen bliver i følge Riot meget simpelt, da de er gået i samarbejde med Twitch under uddelingen af keys. 

For at have chancen for beta adgang skal man gøre følgende: 

1) Logge ind/oprette en Riot account via  VALORANT beta siden.

2) Forbinde sin Riot account til Twitch via  Twitch.tv

3) Se VALORANT streams på Twitch fra d. 7 April hvor der bliver åbnet op for betaen

For mere information omkring den lukkede beta, og hvordan man melder sig til, følg linket lige her!


Ikke nok med at der snart er chance for selv at spille VALORANT, så bliver det muligt at se gameplay fra spillet under Twitch Rivals allerede på Fredag d. 3 April - dette offentliggjorde journalisten Rod Breslau på Twitter tidligere i går. Twitch Rival turneringen skulle angiveligt være optaget på forhånd under sidste weekends "alpha test". I samarbejde med store streamers som CouRage, TimTheTatman, Pokimane, xQc, Shroud og andre kommer Twitch Rivals til at blive den første officielle VALORANT turnering. Turneringen kommer, i følge rygterne, også til at have en prize-pool, men specifik info er endnu ikke offentliggjort. 

Flere af spillerne har også ytret sig positivt på Twitter, og har lovet optaget video materiale fra weekendens alpha test så snart de må offentliggøre det på fredag. Der er derfor alt grund til at sidde klar bag skærmen fra tirsdag i næste uge, samt følge med i alt VALORANT content der kommer på markedet fra på fredag!