Berlin International Gaming (BIG) har trukket sig fra første sæson af FLASHPOINT, og vil blive erstattet af Copenhagen Flames. Dette siger den førende CS:GO journalist, Jarek "DeKay" Lewis, at han har fået bekræftet af flere kilder tæt på holdene.

Dette sene skift kommer efter at ESL, angiveligt, skulle have tilbudt BIG at overtage Heroics plads i ESL Pro League. I går rapporterede et fransk medie nemlig, at det danske mandskab skulle være blevet opkøbt af den kinesiske organisation, FunPlus Phoenix, der pt. er forsvarende verdensmestre i League of Legends. Med deres plads givet videre til BIG, vil danskerne spille FLASHPOINT i stedet.

Den plads som BIG vandt gennem open qualifier, står altså tom. Lewis teaser dog, at denne plads kommer til at gå til Copehagen Flames. Det danske hold sluttede kvalifikationsrunderne på en delt 5-6 plads med DETONA Gaming - det vides ikke hvorfor Flames blev valgt over DETONA.

Selvom turneringens fulde deltagerliste endnu ikke er blevet offentliggjort, er der allerede snak om hvilke hold, der kommer til at udfylde de sidste pladser. Lewis udpegede Chaos Esports Club og HAVU Gaming tidligere på ugen, og siger nu, at det ligner at begge hold har accepteret invitationerne. Med FunPlus Phoenix oveni, kunne deltagerlisten til turneringen altså se således ud:

Bekræftet

⚈ Cloud9
⚈ MIBR
⚈ Gen.G
⚈ Team Envy
⚈ c0ntact Gaming
⚈ MAD Lions
⚈ Dignitas
⚈ Orgless

Ikke bekræftet

⚈ Chaos Esports Club
⚈ HAVU Gaming
⚈ FunPlus Phoenix
⚈ Copenhagen Flames

Første sæson af FLASHPOINT løber fra fredag den 13. marts til søndag den 19. april.
Finalen bliver også spillet i studiet i Los Angeles, og ikke i Stockholm som planlagt - dette skyldes den globale kamp mod coronavirussen, som finder sted i øjeblikket.