Den amerikanske superstjerne, Yiliang "Doublelift" Peng, vil ikke være at finde på Team Liquids startopstilling til stjette uge af LCS. Han er for syg til at spille

Hans plads vil blive udfyldt af holdets 19-årige academy spiller, Edward "Tactical" Ra. 

De forsvarende mestre har ikke ligefrem haft den bedste start på sæsonen. De første tre uger var de nødt til at spille med deres reservejungler, da Mads "Broxah" Brock-Pedersen havde problemer med at få tildelt et visa. Med Doublelift ude en hel uge, bliver det kun sværere for holdet at få vendt Spring Split rundt - og vinde deres femte Split i streg. Liquid ligger lige nu på en delt sjetteplads med tre andre hold. 

Fans var dog allerede bekymrede i tirsdags, hvor Doublelift ikke ville give hånd til modstanderne fra Dignitas, efter Liquid vandt deres fjerde kamp i Spring. Han forklarede, at han ikke ønskede at smitte de andre. 
Denne bekymring blev forstærket yderligere da han tweetede, at han ikke havde kunne spille scrims med holdet, for første gang i meget lang tid.

Han nåede altså ikke at komme ovenpå, og holdet har derfor valgt at lade ham hvile sig i denne uge. Doublelift håber derfor, at fans vil tage godt imod hans afløser, og ønske Tactical held og lykke med hans LCS debut.

Til de paranoide understreger Doublelift også, at det ikke er coronavirussen han er ramt af. Han kæmper lige nu med laryngitis, der er betændelse i strubehovedet. Udover at have det forfærdeligt, kan han heller ikke bruge sin stemme - og som en af holdets mest aktive spillere, når det kommer til kommunikation, er det en kæmpe ulempe for ham.

Vi håber at han kommer sig hurtigt, så Liquid endelig kan komme tilbage til deres normale rytme.