Det kom som en overraskelse for mange, da Spring Split 2020 startede uden Eugene "Pobelter" Park på et hold som spiller. The Notorious P.O.B. havde ellers været en fast spiller i LCS siden 2013, men 2020 blev altså året, hvor han måtte kigge efter nye muligheder.

Efter at være blevet fravalgt som spiller, kom Team Liquid på banen og tilbød ham en stilling som positional og assisterende træner. Siden december har han arbejdet tæt sammen med Jensen, men også med resten af holdet, for at gøre dem klar til den nye sæson. Oven på Broxah's visaproblemer, var der også pludselig rygter om, at Pobelter måske ville overtage rollen indtil danskeren fik godkendt indrejse. 
Han lagde heller aldrig skjul på, at hans hjerte stadig bankede for at konkurrere.

Fire uger inde i Spring Split, valgte CLG så at smide noget af en bombe. De har bænket den tidligere verdensmester, Lee "Crown" Min-ho, for at gøre plads til Pobelter fra uge fem og frem. Pobelter spillede for CLG tilbage i 2015, hvor mandskabet bestod af ZionSpartan/Xmithie/Pobelter/Doublelift/Aphromoo.

Forhandlingerne mellem de to hold varede knap en dag, da alle var mere end klar på at få Pobelter smidt ind på Summoners Rift igen!

Hverken Crown, eller resten af holdet for den sags skyld, har haft en særlig god sæson. Crown sidder dog med flest deaths og den laveste KDA blandt alle ligaens midlaners, så det er absolut en beslutning med noget vægt bagved. 

Pobelter slutter sig til Goldenglue fra Golden Guardians, som de eneste to nordamerikanske midlaners i ligaen. Han er fortsat ikke i tvivl om, at han kan konkurrere i NA, men hans øjne er fortsat på de internationale turneringer. Motivationen fejler i hvert fald ikke noget:

I still think I’m one of the best players. It bums me out to read that the mainstream opinion is that I’m good enough for NA, [but] can’t perform on the international stage. I don’t think I’ve hit my ceiling yet. I think you only start to fall off permanently when your motivation drops, and I’m still just as motivated as the first day I played on the LCS stage.

Han har altid været kendt for at være en spiller, der har kunne gøre meget med få ressourcer - og han har altid fået ros med på vejen af holdkammerater. Senest var Yiliang "Doublelift" Peng ude og kritisere de nordamerikanske hold for ikke at have samlet Pobelter op til Spring Split 2020. Ifølge Doublelift, er Pobelter stadig i top fire på hans rolle.

Efter kun at have vundet én ud af otte kampe, har CLG altså trykket på deres panikknap. Pobelter står nu klar til at hjælpe dem og hans erfaring kommer til at gavne holdet, men vi må bare vente med at se, om det gør en forskel i sidste ende. 

Pobelter går på scenen for første gang i 2020, når CLG møder Cloud9 natten mellem lørdag og søndag. Cloud9 er fortsat ubesejret, og har haft en af de mest dominerende Splits i ligaens historie, så Pobelter og CLG kommer for alvor på prøve.