En lidt træls, men også ret sjov ting, skete for LCS-caster, Clayton "CaptainFlowers" Raines, da han ikke mødte op til Riot Games' ugentlige segment, This or That

Den populære caster havde nemlig spillet til langt ud på natten, og kom altså ikke op i tide til at nå på arbejde. Riot har derfor besluttet sig for at straffe ham, ved at ekskludere ham fra at caste denne uges kampe.

På trods af hans eget fravær, opfordrer CaptainFlowers naturligvis stadig folk til at se ugens afsnit. Han sagde; "It's going to be a banger of a week", og så tog han selvfølgelig også hele skylden for sit fejltrin. Han kunne simpelthen ikke lægge Wolcen: Lords of Mayhem og League of Legends fra sig.

Dette er ikke den første gang at en LCS-caster er blevet straffet for at sove for længe. Af alle events hvor det kunne gå galt, valgte regionens tidligere caster, Aidan "Zirene" Moon, at gøre det under Worlds 2018 i Sydkorea. Han fik lov til at gøre play-ins færdig, men blev derefter fjernet fra holdet, der skulle dække gruppespillet

Lad os håbe, at dette bare er et isoleret tilfælde for CaptainFlowers, der normalt bidrager med en stor del af underholdningen når LCS bliver spillet. Raines har været caster for ligaen siden januar 2017, men selv en garvet fyr som ham, kan blive overmandet af behovet for søvn.