Blizzard Entertainment har store planer for to af deres spiltitler i 2020, med to nye animerede serier i støbeskeen. 

Der har længe været rygter om muligheden for en Diablo anime, men det er kun for nyligt blevet bekræftet af lederen af Activision Blizzard Studios, Nick Van Dyk. 

Serien forventes at præsentere studiets mørke fantasy RPG (role-playing game) for et nyt publikum, ved at benytte en anime-inspireret stil. Lidt ligesom Castlevania, der er baseret på spilserien af samme navn.

Serien er allerede i forproduktion hos Netflix, men der kommer nok til at gå noget tid før den lander på platformen. Som tidligere leder hos Disney, ved Nick Van Dyk heldigvis hvad han laver, og derfor er vi ikke i tvivl om, at dette kun er begyndelsen på et langt samarbejde med Netflix. 

En, endnu ukendt, animeret Overwatch serie er også i første fase af produktion. Serien blev solgt i endnu en aftale med spilstudiet. Der er endnu ikke frigivet detaljer om projektet, så vi kan kun gætte os til hvad historien og projektets visuelle fokus bliver.

Udover Overwatch og Diablo, arbejdes der også lige nu på en Call of Duty-film. Projektet er sat på pause indtil videre, men mon ikke der snart kommer gang i det, efter den Oscar-nominerede manuskriptforfatter, Scott Silver, blev tilknyttet projektet. Han arbejdede på filmen, Joker, der var nomineret til 11 Oscars i år (den vandt to af dem). 

I et interview med The Guardian, fortalte Van Dyke følgende:

It’s going to have the same sort of high-adrenaline, high-energy aesthetic as the game, but it’s not a literal adaptation. It’s a much more broad and inclusive, global in scope…a big, tentpole, Marvel-esque movie.

Van Dyke trækker altså Blizzard med ind i streaming krigen, der kommer til at rase mange år ud i fremtiden - og et detaljeret spilunivers har aldrig været i højere kurs. Med rig mulighed for nye former for content, vil flere spiludviklere nok melde melde sig ind i kampen løbende.