Da G2 Esports annoncerede endnu et roleswap forud for Spring Split 2020, var forventningerne ikke de samme som de var den første gang. Perkz havde allerede bevist, at det kunne lade sig gøre - spørgsmålet var så; kunne Caps gøre ham kunsten efter?

De første tre uger forløb forrygende for de forsvarende europæiske mestre, og for den nye botlane duo. Udover Caps, var alle øjne også på support, Mikyx, der allerede havde ledt én spiller igennem dette skift.

G2 Esports vandt også deres første seks kampe uden store problemer, men i går gik det så galt. Caps blev sat på Aphelios, som han allerede havde spillet to gange - han havde dog ikke set så sikker ud som han gjorde på Senna. 4 minutter og 34 sekunder inde, faldt han for første gang, og inden for de næste 10 minutter skete det yderligere seks gange! Med syv deaths på 15 minutter, satte han dermed en ny LEC rekord!
Selvom Jankos og Perkz gjorde deres bedste for at holde gang i kampen, var Misfits for gode til at udnytte G2's svageste led.

Caps afsluttede kampen 0/9/4, hvilket er ulig noget vi nogensinde har set fra ham - ikke engang under hans to nederlag ved Worlds '18 og '19 finalerne, så det så sort ud.

På trods af denne præstation, er Caps' stats forsat gode nok til at tildele ham en plads i top fire blandt de europæiske AD Carries. Selvom han endnu ikke kan følge med i CS, har han på ingen måde været en hæmsko for holdet.

G2 Esports møder heldigvis Schalke 04 i aften, hvor Caps får god mulighed for at vise, at dette blot var én dårlig kamp. Hvis der er én person, eller ét hold, der ikke bliver slået ud af sådan en præstation, så er det Caps og G2. Kender man dem ret, har de allerede brugt Caps' score til at starte en hel ny række memes. Twitter bekræfter dette:

Caps skal dog passe på, at det ikke sker igen. Han har nemlig et løbende væddemål med hans lane partnerDeaths i scrims og scenekampe betyder armbøjninger, hvilket hverken Mikyx eller Caps bryder sig specielt om.