Den græske veteran meddelte i dag, at han træder tilbage fra rollen som AD Carry, indtil holdet har foretaget nogle - ifølge ham, nødvendige - udskiftninger.

FORG1VEN, eller Konstantinos-Napoleon Tzortziou, har altid været en af regionens vildeste og mest højlydte personligheder. Efter mere end tre års pause fra den største europæiske liga, vendte han tilbage igen ved starten af Spring Split 2020. Med kun tre uger overstået, blev det dog en meget kort fornøjelse:

Holdet har ikke haft en god start på sæsonen. Med en 0-6 w/l record, deler de sidstepladsen med Team Vitality. Alligevel virker det som noget af en drastisk beslutning, der tydeligvis er fremprovokeret af interne problemer på holdet.

FORG1VEN har dog heller ikke selv noget at være stolt over, da hans nuværende stats giver ham titlen som den værste ADC i Europa. Han har flest deaths, færrest kills og en meget lav indflydelse på kampene - hvilket dog også kan siges om samtlige af hans holdkammerater.

Det er heller ikke første gang, at FORG1VEN er trådt tilbage fra sin plads på et hold. Tilbage i 2016 blev han bænket af Origen pga. mangel på motivation. På det tidspunkt synes han det var sjovere at spille Overwatch.

Med FORG1VEN ude, er der altså en fri plads på Schalkes førstehold. Denne er allerede blevet besat af en af organisationens academy spillere, Nihat "Innaxe" Aliev. 

Det ligner altså, at Schalke vægter holdets øvrige spillere højere, end den 27-årige med det voldsomme temperament. Løber uenighederne dybt nok, kunne dette også blive den endegyldige afslutning på en lang karriere. Holdet forventer dog fortsat at benytte FORG1VEN under Spring og Summer.

Innaxe, der spillede for Unicorns of Love under Worlds i 2019, har noget af en opgave foran sig, med Rogue og G2 Esports på skemaet i denne uge. Måske er en mere holdorienteret spiller lige hvad Schalke har brug for, for at få brudt denne dårlige periode. 


361
Paracon
589 kr.
395
PUBG
649 kr.
646
Ny
449 kr.
478
Paracon
1099 kr.
364
Paracon
999 kr.