BLAST Premier Spring Series 2020 i London, har været igang siden den 31. januar, hvor kampene i Gruppe A startede. I dag var det så Gruppe B's tur, hvor Danmark var godt repræsenteret af Astralis og på Complexity.

Den sædvanlige stjernefemmer stod klar til at tage imod Kristian "k0nfig" Wienecke, Benjamin "blameF" Bremer og co. i en BO3. Som verdensetter var Astralis naturligvis favorit til at vinde kampen, og resten af turneringen. Med deres seneste turneringskampe tilbage i december, var gutterne klar til at komme igang igen.

Første map (Dust II)

Med en 5-0 start lignede det, at dette ville blive en kort fornøjelse for Complexity, men sådan skulle det bare ikke være. Især amerikanske RUSH og 16-årige oBo begyndte at slå igen. Ved pausen stod der pludselig 6-9 til Complexity.

Først ved afslutningen af den første kamp, faldt Astralis tilbage til det tårnhøje niveau de er så kendte for. At vende en 7-15 rundt var dog for meget at forlange, selv af gutterne fra Astralis. Første map gik til Complexity (16-11).

Andet map (Vertigo)

Man bliver dog ikke verdensetter, hvis man bliver skræmt af lidt modgang. Nogle gange er det en udfordring i sig selv, at leve op til sit eget ry. Den lange ferie var tydeligvis ikke til gavn for Astralis, men det var den til gengæld for Complexity, der havde holdt sig varme i jagten på turneringspladser. 

Selvom holdene spillede tæt på Vertigo, trak Complexity fra Astralis igen. Det unge mandskab leverede en suveræn præstation ved deres første LAN event sammen!


BLAST Premier Spring Series fortsætter igen i morgen fra kl. 16:30 hvor Natus Vincere møder Astralis.
Du kan følge hele turneringen LIVE lige her.1203
Nordic
699 kr.
348
Paracon
999 kr.
377
PUBG
649 kr.
611
Ny
449 kr.
1524
Nordic
1599 kr.