Det kan godt være, at Riot Games har store planer for fremtiden og en masse nye projekter på tapetet - ødelagte runer havde man dog ikke forventet på den liste. Alligevel var det præcis det, der ventede spillere, som loggede på rundt om i verden i løbet af natten.

De første tilfælde blev anmeldt omkring kl. 04 i nat, og er fortsat med at strømme ind på Twitter. Var man uheldig at blive ramt af denne "bug", ville alle ti spillere i en lobby få tildelt "default runes", som de ikke havde mulighed for at ændre.

Yiliang "Doublelift" Peng fra LCS' Team Liquid, var en af de ramte:

Andre eksempler på dette var kampe, hvor spillerne havde de samme runer som deres modstandere. Toplanernes runer var altså identiske, junglernes var, midlanernes var osv. 

Som det ser ud nu, sker det på flere servers på samme tid. Det mærkelige er dog, at der ikke rigtig er sket noget, som kunne have udløst denne "bug". De seneste patch notes, for patch 10.3, kom ud tidligere på dagen, men først her til morgen blev de forskellige updates rullet ud på serverne.

Riot Games' egen support var også meget overraskede over denne udvikling, da det er en "bug" som de aldrig har set før:

Vi ved nu også, at problemerne med runerne er tilstede i samtlige af spilles game modes - ranked inkluderet. Så hvis du ikke er fan af Riots forudindstillede rune sider, er det måske smart at holde sig til fun-to-play-game-modes indtil systemet er tilbage på sporet igen. 


459
Paracon
1099 kr.
611
Ny
449 kr.
348
Paracon
999 kr.
377
PUBG
649 kr.
1203
Nordic
699 kr.