Vi har efterhånden ventet længe på at de store Counter-Strike turneringer åbner dørene op for 2020 sæsonen, men nu er ventetiden endelig forbi. I morgen går det nemlig løs i Leipzig, til årets første DreamHack Open, hvor hele tre danske mandskaber er klar til at kæmpe med om 100.000$. 

Det første danske hold som var sikret en plads til turneringen var North, der fik en direkte invitation, og skal nu spille deres første kampe efter at MSL er kommet tilbage på holdet. MAD Lions og Heroic måtte derimod kæmpe sig til pladserne, da de tidligere på måneden gik i top 2 ved den lukkede kvalifikation. Udover de danske hold er der også andre spændende navne at finde ved turneringen - eksempelvis det nye Cloud 9 og Renegades. 

De 8 hold ved turneringen er fordelt i følgende to grupper: Eftersom de danske hold alle er endt i gruppe B kan vi allerede fra starten af turneringen forvente spændende danskerbrag til højre og venstre. Om det er godt eller dårligt at danskerne er endt sammen er en smagssag, men lige meget hvad kan vi forvente mindst ét dansk mandskab videre fra gruppen. 

Første kamp starter kl. 11:00 hvor BIG og VP møder hinanden. Kl. 12:30 forventes det første danske hold at skulle i aktion, når North skal op mod Sprout. 

Selve turneringen kommer til at løbe fra i morgen til på søndag, og det hele kan følges på TV2 Zulu, der endnu en gang lukker op for studiet og sender på live TV. 

Hvis man ikke har TV2 Zulu eller TV2 Play, kan kampene også følges på Twitch. 


478
Paracon
1099 kr.
646
Ny
449 kr.
395
PUBG
649 kr.
1223
Nordic
699 kr.
1563
Nordic
1599 kr.