Siden de mødtes for første gang til All-Star Las Vegas 2018, har to af de største navne inden for League of Legends udviklet et usandsynligt venskab.

All-Star Las Vegas 2018

Lee "Faker" Sang-hyeok har længe været en af de mest populære og anerkendte spillere nogensinde. At han blev sat i forbindelse med Tyler "Tyler1" Steinkamp, en populær streamer, der plejede at være synonym for dårlig opførsel, virkede underligt i starten. Selv Tyler1 kan dog ikke andet end at opføre sig ordentligt over for superstjernen.

Da de mødtes igen til All-Star Las Vegas 2019, var fans også ombord. 

All-Star Las Vegas 2019

Faker selv har heller ikke andet end gode ting at sige om Tyler1. Han formår nemlig altid at få koreaneren i godt humør, og gør det mere komfortabelt for ham at snakke, og øve sig, på et nyt sprog.

He’s really full of energy. Whenever I see him, he greets me with the brightest smile. I have a very positive impression of him.

Det er også senere kommet frem at de to spillere tilbragte noget tid sammen sidste år, hvor de snakkede om spillet, deres karriere og mange andre ting. 

De udnyttede også Fakers besøg i Las Vegas til at filme noget content. I en video, produceret af T1 Esports, besøgte de nemlig "Heart Attack Grill", der, som navnet hentyder, serverer fedt- og sukkerrigt mad. Personalet er klædt ud som sygeplejesker og læger, mens gæsterne bliver iført hospitalstøj.

Som et rendyrket konkurrencemenneske valgte Tyler1 naturligvis resturantens største måltid (the Octuple Bypass Burger), mens Faker tog den lidt mere med ro - hvilket han nok var glad for i sidste ende. Restauranten straffer nemlig dem, der ikke spiser op - og de slår til!

Se videoen herunder:


Selvom Tyler1 ikke havde held med at invitere Faker ud på endnu en "date" i denne omgang, er det nok ikke sidste gang vi ser de to sammen.


369
Paracon
999 kr.
493
Paracon
1099 kr.
1234
Nordic
699 kr.
405
PUBG
649 kr.
373
Paracon
589 kr.