En ny sæson betyder en ny start for casual spillere, men også for de professionelle spillere rundt omkring i verden. Det gælder også Kasper "Kobbe" Kobberup, der ankom til NA for fire dage siden. Her skal han spille for TSM.

Som vi alle ved, kan det være meget frustrerende når en ny sæson starter, og man begynder rejsen mod nye milepæle endnu en gang. Uanset hvor god du er, vil der dog altid være noget eller nogen, som spænder ben for dig undervejs. 

Det var præcis hvad der skete for Kobbe under et Solo Queue game. En mindre smart support spiller fik ham til at dele sine meninger om den server, som han nu kommer til at tilbringe sin tid på:


Det er absolut ikke første gang at den nordamerikanske server er blevet kritiseret af en professionel spiller. Den anses af mange for at være en af spillets værste. Folk tager kampene mindre seriøst og niveauet er generelt lavere end på servere som den europæiske eller koreanske. 

Kobbe må bare bide tænderne sammen og kæmpe sig igennem det. Som han selv siger, så lå han kun i Diamond II. Det kan kun blive bedre herfra.

Danskeren kommer til at spille sin første LCS kamp med TSM nu på lørdag, den 25. januar. Her møder de Immortals, der er vendt tilbage til ligaen efter mere end to år. 


478
Paracon
1099 kr.
1563
Nordic
1599 kr.
361
Paracon
589 kr.
395
PUBG
649 kr.
364
Paracon
999 kr.