Zachary "Sneaky" Scuderi har været fast inventar på Cloud 9 lige siden begyndelsen, og har cementeret sig som en af Amerikas bedste botlanere igennem årene. Efter 7 år hos Cloud 9 har veteranen netop offentliggjort at han sætter karrieren på pause, og går all-in på streaming. 

Det kommer måske ikke som et chock at veteranen kigger på andre karriere muligheder, efter at danske Zven, i slutningen af sidste år, blev annonceret som den nye botlaner på Cloud 9. Sneaky har selv meddelt at han har kigget efter andre hold, men intet tilbud har været attraktivt for ham. 

Sneaky har i mange år haft stor succes med at streame på Twitch, og selvom det kun har været på deltid, har Sneaky altid været en af de mest sete League of Legends spillere, grundet hans gode spil og sjove personlighed. 

I et længere tweet beskriver Sneaky hvad fremtiden bringer. Sneaky indtog for alvor League of Legends scenen da han med Cloud 9 sikrede sig en plads i det nyligt opstartede LCS, helt tilbage i sæson 3. Den gang bestod holdet af spillerene Meteos, Hai, Balls og LemonNation og naturligvis Sneaky. Holdet skulle senere vise sig at være en dominerende faktor i ligaen, da de overrumplede alt og alle i deres første split. 

Sidenhen har Sneaky opbygget sig et imponerende CV, med flere LCS titler, og rekordmange Worlds deltagelser. Sneaky vil fortsat være en del af Cloud 9 som ejer og rådgiver. 

Sneaky har under Cloud 9 fanen opnået følgende resultater: 


7 Worlds deltagelser

4 kvartfinaler ved Worlds

1 semifinale ved Worlds

2 LCS titler

IEM San Jose 2014

Rift Rivals 2017


Med en flot karriere bag sig er det nu på tide at Sneaky får sig en venfortjent pause, og forhåbentlig kommer vi igen til at se ham på den store scene. 

Indtil da kan man følge Sneaky på  Twitch, hvor man roligt kan regne med en del streams. 


Hør mere om Sneakys rejse på Cloud 9 478
Paracon
1099 kr.
364
Paracon
999 kr.
361
Paracon
589 kr.
1223
Nordic
699 kr.
395
PUBG
649 kr.