Efter verdensmesterskabet, PUBG Global Championship, blev afsluttet i november sidste år, har der været pause i professionelt PUBG. Ligesom i mange andre spiltitler, bruger holdene tiden til at slappe af, men især på, at samle det bedste mandskab til den næste sæson. 

Hvad der for længe siden blev døbt #RosterRoyale, har nu rystet en stor nyhed af for en dansk spiller. Gustav "Gustav" Lykke Blønd er blevet samlet op af FaZe Clan efter at have sagt farvel til TSM i midten af december.

Han har før spillet nogle kampe for FaZe Clan som substitute, men nu tager han altså over for mxey på fuldtid. Sammen med Fuzzface, ubah og Aitzy fuldender han altså det nye mandskab. 

Gustav sluttede på en samlet syvendeplads med TSM ved verdensmesterskabet, mens FaZe landede på andenplads. Sammen med koreansk/amerikanske Gen.G, der vandt turneringen, er FaZe også en af de mest succesfulde organisationer i spillet - økonomisk set. 

Det er altså noget af en opgradering for danskeren - alene det at kunne hoppe mellem tophold er en præstation i sig selv.