Sidst man kunne se Kristoffer "P1noy" Pedersen i LEC, var tilbage i 2015 hvor han spillede for Gambit Gaming. Danskeren vender igen tilbage til toppen af europæisk League of Legends, efter at være blevet samlet op af ingen ringere end G2 Esports.

Sidst han spillede på den største scene i Europa, gik den stadig under navnet EU LCS. Sammen med en 17-årig Lucas "Cabochard" Simon-Meslet, udgjorde han den nye generation, der skulle vende den nedadgående kurs for organisationen. Legender som Danil "Diamondprox" Reshetnikov og Edward "Edward" Abgaryan var også fortsat at finde på mandskabet.

Siden dengang har han både spillet på Challenger scenen i NA, i den franske LFL og den russiske LCL. Han har også længe været aktiv på den danske amatørscene.

P1noy bliver den tredje dansker på G2 Esports, der allerede tæller toplaner, Martin "Wunder" Hansen, og midlaner, Rasmus "Caps" Winther.

Ligesom foregænger Hampus "Promisq" Abrahamsson, der godt nok var substitute support, kommer P1noy nok ikke til at få meget spilletid. G2 Esports planer med ham, kunne derfor tænkes at være image relateret. Ligesom med Promisq, der, på trods af kun to officielle kampe med G2, var en fanfavorit takket være hans sjove personlighed og selvtillid under holdets turneringer og events.

Denne sæson ville allerede have markeret G2 Esports' mest fleksible til dato, efter det kom frem, at Perkz og Caps kommer til at rotere mellem deres roller. En idé, som Perkz ikke har noget problem med at tilskrive Caps. Han er da også kendt for sine uortodokse idéer og strategier - her kommer man hurtigt til at tænke på hans berømte Vayne mid, som han hev frem mod Misfits tilbage i 2018.

LEC Spring Split 2020 begynder den 24. januar, hvor G2 Esports åbner dagen mod MAD Lions (tidligere kendt som Splyce).


611
Ny
449 kr.
345
Paracon
589 kr.
348
Paracon
999 kr.
1524
Nordic
1599 kr.
459
Paracon
1099 kr.