En uge med kvalifikationskampe til IEM Katowice 2020 kulminerede i dag med to sejre til MAD Lions, hvilket var nok til at sikre dem en plads ved den prestigefyldte turnering som starter i slutningen af Februar.

Før dagen begyndte stod det klart at MAD Lions havde brug for to sejre hvis de skulle gøre sig forhåbninger om en plads til turneringen. Første kamp var i mod polske Illuminar, og her vandt danskerne 2-1, efter en utrolig tæt tredje map på Train.

Sidste, og afgørende kamp, var i mod finske ENCE, der havde spillet forholdsvis usikkert igennem hele kvalifikationen.

Overpass

Første map var valgt af de danske løver, og fra start blev der givet fuld gas på t-siden. Ved stillingen 9-3 lignede det en nem sejr til MAD Lions. Hen mod pausen fik ENCE nogle runder på tavlen, men det var stadigvæk danskerne som kunne gå til pause med en føring på 9-6.

Der er ingen tvivl om at MAD Lions vinder flest ct-runder på Overpass, og dette var også tilfældet i aftenens kamp. Med en hurtig pistol runde, samt de efterfølgende, fik det danske mandskab skabt sig en stor føring, hvilket også var nok til at lukke kampen uden problemer.

Mirage

Det er ikke mere end to dage siden at MAD Lions ødelagde North, 16-4 på Mirage. På trods af den store sejr forleden var ENCE en noget svære modstander på mappet, men det var ikke nok til at stoppe det danske spil. Efter de første 15 runder var HUNDEN og co. foran 9-6.

I anden halvleg var det sidste udkald hvis ENCE skulle tilbage i kampen, og selvom Allu gjorde alt hvad han kunne, var Roej endnu bedre på den anden side. Med en god streak af t-runder lukkede danskerne kampen på imponerende vis.

MAD Lions vandt med cifrene: 16-7 (Overpass), 16-10 (Mirage)

Med aftenens to sejre er de danske løver klar til at spille ved IEM Katowice 2020 - et af årets helt store events. Ved turneringen er hold som Astralis, Liquid, Mousesports og mange andre tophold til at finde, og der er ingen tvivl om at det bliver en kæmpe test for MAD Lions.

Turneringen løber fra d. 25 Februar til d. 1 Marts.