Kvalifikationen til dette års IEM Katowice er i fuld gang, og flere danske hold har været med i kampen om de eftertragtede pladser. 

Den europæiske kvalifikation startede ud med en åben kval fra d. 7-8 Januar, hvor både MAD Lions, North, Water Gamers og Valde på OG repræsenterede Danmark. Desværre var det kun MAD Lions der fik en plads videre til den lukkede kvalifikation. 

Den lukkede kvalifikation startede her til aften, hvor MAD Lions og Heroic lagde ud med et rigtigt danskerbrag. Sammen med seks andre hold kæmper de om tre pladser til IEM Katowice, som løber af stablen d. 25 Februar. 


Train

Opgøret startede ud på Train, valgt af løverne. Med en winrate på 69% over, de seneste tre sidste måneder, var det også et forståeligt valg.
Allerede fra start kunne man tydeligt se hvordan MAD Lions var det mest komfortable hold på banen, da de leverede en flot halvleg på t-siden. Ved pausen var HUNDEN og co. foran med 11-4. 

I anden halvleg var det tid til at Heroic skruede op for spillet, hvis kampen skulle blive tæt. Med en god pistol runde, samt de opfølgede runder, kom der også lige pludselig mere liv i Heroic. Der skulle dog ikke gå længe før MAD Lions fik fat på ct-siden, og fik afsluttet kampen. 

Nuke

På Nuke var det Heroics tur til at spille på hjemmebane, men endnu en gang var det MAD Lions der fik den bedste start. På ct-siden formåede løverne at gå til pause med en føring på 10-5.

Efter pausen kom Heroic bragende ud på ct-siden, hvilket også var strengt nødvendigt. Før man nåede at se sig om var hullet lukket, og kampen helt tæt. Hen mod slutningen af kampen viste MAD Lions endnu en gang at de var bedst spillende, og satte dødsstødet ind. 

MAD Lions vandt med cifrene: 16-7 (Train), 16-13 (Nuke)


Kvalifikationen fortsætter allerede lige om lidt, hvor begge danske hold igen skal i aktion, i henholdsvis lower- og upperbracket kampene. 

Alle kvalifikationskampene kan følges på Twitch.  

Stream A

Stream B 

Stream C

Stream D


459
Paracon
1099 kr.
345
Paracon
589 kr.
377
PUBG
649 kr.
1203
Nordic
699 kr.
611
Ny
449 kr.