Det nye årti er i gang, og inden længe begynder Counter-Strike scenen for alvor at koge igen - når alle hold og turneringer kommer tilbage fra ferie. 

Udover nogle små turneringer hist og her, har året indtil videre ikke budt på det store, indtil tidligere i dag hvor North lavede nogle mærkelige ændringer på deres sociale medier, samt hjemmeside. 

Det hele startede med nogle spekulationer på Reddit, hvor flere brugere havde spottet at North har ryddet deres twitter, samt lukket deres hjemmeside ned. Efter opdagelsen begyndte spekulationerne naturligvis at rulle ind, og med god grund. Derudover er flere videoer og billeder også blevet skjult på henholdsvis Instagram og Youtube.

Udover ændringerne på de sociale medier, er der også kommet et tweet fra Kjærbye, som også tyder på at der sker et eller andet i North lejren. 

Om North ender med at lukke helt ned, eller om der er snakke om en form for rebranding vides endnu ikke. Dog tyder tingene mest på at North er på vej ind i en rebranding proces grundet en udtalelse fra Norths nye direktør, hvor en ny strategi blev nævnt tilbage i December. 


Opdatering 7. Januar 2020

Efter blot et døgn er alle spekulationer lagt til jorden, efter at North til middag lancerede en ny hjemmeside, samt nyt logo til at rebrande holdet. 

Derudover har North lagt en pressemeddelelse ud med navnet "Dawn of North", hvor der bliver beskrevet at North nu er klar til at starte på en frisk, med nye og dygtige medarbejdere som skal hjælpe med at optimere spillernes niveau. 

Derudover har stjernespilleren Markus "Kjaerbye" Kjærbye forlænget sin kontrakt med holdet, og indtil videre ser det ikke ud til at der sker ændringer i CS mandskabet. 

North understreger at der vil komme flere annonceringer i løbet af de næste par uger. Mere kan læses lige her. 


1203
Nordic
699 kr.
459
Paracon
1099 kr.
377
PUBG
649 kr.
348
Paracon
999 kr.
345
Paracon
589 kr.