Starten på et nyt år er altid spændende og bringer gerne en masse nye ting, men for fans af League of Legends, har starten på en ny competitive season altid toppet listen.

Ovenpå en hektisk preseason, der har været igang siden den 19. november, har vi nu en officiel startdato for Sæson 10; fredag den 10. januar.

Sæsonens start blev teased med et nyt ikon og en forsmag på en cinematic video, der plejer at blive brugt til at skyde en ny sæson igang:

Ranked vil naturligvis blive nulstillet når sæsonen begynder, men de parametre som Riot Games arbejder med bliver fortsat skarpere og skarpere. De er nemlig gået væk fra en hard reset og over til nøjagtige målinger af spillernes præstationer; tidligere ranks, din præstation under preseason og din præstation gennem dine placement kampe vil være grundlaget for din nye rank. 

Ligesom vi så under sæson ni, vil provisional ranks fortsat være en del af systemet. Efter din første kamp bliver du tildelt en rank, hvorefter man fortsætter med at kravle op af listen. Under dine 10 placement kampe vil man optjene LP som normalt, men skulle man være uheldig og tabe en kamp, mister man intet.
Efter de første otte kampe vil din rank blive synlig for andre spillere.

Årets første patch træder i kraft to dage før den nye sæson - altså i løbet af onsdag den 8. Patch 10.1 kommer til at introducere Sett til spillet og ligeledes præsentere en ny række skins med temaet; Mecha Kingdom.

Den nye sæson markerer ikke kun en frisk start for ranked, men også for de mange professionelle spillere. Allerede den 13. januar åbner det professionelle år, hvor det kinesiske LPL står klar.

1203
Nordic
699 kr.
459
Paracon
1099 kr.
348
Paracon
999 kr.
611
Ny
449 kr.
377
PUBG
649 kr.