Den nye League of Legends sæson nærmer sig, og dermed også alle de store ligaer rundt omkring i verden. Efter en begivenhedsrig off-season er der sket mange spillerskifte, og en af de helt store er danske Broxah, der er skiftet fra Fnatic, til amerikanske Team Liquid. 

For de fleste hold begynder træningen for alvor her i Januar, hvor der skal trænes intenst op til den nye sæson - med start d. 25 Januar. For Liquid er der dog bevet sat en kæp i hjulet hvad træningen angår, grundet flere problemer med spillernes visaer. Dette meddelte holdejer, Steve Arhancet, i nat på Twitter. 



Problemerne omfatter henholdsvis Broxah, Shernfire, og coach Cain. Det er altid et problem at mangle sin coach op til en ny sæson, men det største problem må pt. siges at være manglen på holdets to junglere. Hvis visa problemerne ikke løser sig, går det både ud over holdets samlede træningsdage, men også de første LCS kampe. 

I følge Steve Arhancet er de på udkig efter mulige erstatninger, hvis spillerne fortsat ikke er kommet til Amerika ved sæsonens start. I skrivende stund har Liquid flere Academy-spillere at vælge imellem, samt to indskrevne udskiftere i form af Ashkan "TF Blade" Homayouni og Rafael "Rakin" Knittel, men ingen af spillerne er jungle-mains til dagligt. 


Team Liquids startfemmer for 2020 ser ud som følgende: