Riot Games har lagt op til at 2020 bliver et stort år, både for dem selv, men lige så meget for alle fans der elsker League of Legends universet. Med annonceringen af en række nye spil, samt en animeret serie, så er der rigeligt med nye ting at holde øje med i det kommende år.

En af de første nye ting vi kan forvente at se fra Riot Games bliver Teamfight Tactics, til mobil og tablet. Under Riot Games 10 års jubilæum blev det offentliggjort at TFT ville komme til mobil, men uden specifik information omkring hvornår dette ville være. 

For få dage siden udtalte TFT chef designer, Stephen "Mortdog" Mortimer, på sin private stream, at TFT til mobil med garanti vil blive udgivet før slutningen af Maj i det nye år. På trods af at Mortdogs Twitch-chat ihærdigt prøvede at få mere information, så var det uden held. Dog kan alle fans glæde sig over at der ikke skal gå mange måneder før man kan spille det succesrige spil på farten, blot man har en mobil eller tablet med internetadgang.



Kan man ikke vente med at spille TFT på mobil har det, allerede nu, vist sig at være muligt gennem eksempelvis "Steam Link". Flere brugere på Reddit har nævnt at det er nemt og hurtigt at koble spillet op via Steam Link, og at både kvalitet og touch er perfekt. 

Ud over TFT, kan vi i 2020 også forvente udgivelsen af "Wild Rift", som bliver en mobil version af League of Legends. Hvornår på året Wild Rift bliver udgivet vides endnu ikke, men de nuværende rygter går på at spillet først vil blive tilgængeligt fra slutningen af 2020.