Et af årets sidste store events bliver denne uge spillet, nemlig EPICENTER 2019. Ved turneringen har vi dansk repræsentation i form af Heroic, samt Mousesports med Karrigan og coach Rejin. 

Heroic spillede i går deres åbningskamp, hvor de mødte NaVi. Desværre var S1mple og co. for stor en mundfuld, så danskerne måtte lide et nederlag på 0-2. I morgen spiller Heroic en knald eller fald kamp mod EHOME. 

Karrigan og co. startede derimod turneringen bedre ud, da de tidligere i dag mødte Virtus Pro, i et tæt opgør. Med en sejr på 2-1, efter overtid i sidste map, var de dermed klar til at spille vinderkampen i gruppen, om en direkte plads i semifinalerne.


Train

Kampen startede ud på Train, og selvom Evil Geniuses endnu en gang måtte spille uden Brehze, så blev det tæt i første halvleg. Ved pausen var Mousesports foran med 8-7, men de havde stadig den stærke ct-side til gode. I anden halvleg fik Mousesports dog endelig trukket fra amerikanerne, da de med en god streak ramte de 16 runder. 

Inferno

På Inferno fortsatte Mousesports med det dominerende tempo, som vi så det på Train. På trods af en tabt pistol runde kom Mousesports tilbage i runde 2, hvorfra der skulle der gå yderligere 8 runder før Evil Geniuses igen kom på tavlen. Ved pausen var Karrigan og tropperne foran med hele 12-3, hvilket var mere end rigeligt til at vinde kampen. 

Mousesports vandt med cifrene: 16-11 (Train), 16-4 (Inferno)


Med aftenens sejr går Mousesports direkte i semifinalerne, og har dermed pause helt indtil på søndag, hvor hele turneringen skal afgøres. 

I morgen får vi fornøjelsen af at se Heroic i aktion fra kl. 10:00. Vinder de ikke kampen mod EHOME er de ude af turneringen. 

Følg alle kampene lige her.