​  Kom væk fra skærmen med disse aktiviteter

Selvom spil er god underholdning, er det alligevel en god idé at holde sig i gang, og lave noget udover at sidde ved sin computer eller telefon. For at holde sig så sund som mulig, er det vigtigt at lave noget andet. Derfor får du her 3 gode råd til hvordan du får et afbræk fra skærmen.

Nem sport

Noget af det bedste man kan gøre for sig selv når der er pause i spillet, er at bevæge sig lidt. Efter man har brugt noget tid på bevægelse, kan man spille igen. Kroppen kan nemt tage skade af at sidde ned hele tiden, så at tage nogle små pauser til bevægelse indimellem er en god idé. Du kan gå en tur for samtidig at få frisk luft, lave nogle udstrækninger eller du kan spille bordtennis. Det skal helst være sjovt at bevæge sig, og det skal ikke ses som en træls ting, fordi chancen for ikke at få det gjort bliver stor, hvis man egentlig ikke har lyst. Bordtennis er sjovt og kræver noget bevægelse, og er meget håndgribeligt. På Spil-aps.dk kan der findes forskellige borde, så man kan finde et, som passer til huset og til budgettet. Så kan man hurtigt komme i gang med at spille bordtennis.

Hobbyer

Udover gaming kan det også være en fordel at have nogle andre hobbyer, så man kan skifte lidt rundt. Hvis man har flere forskellige hobbyer, kan man undgå at komme til at kede sig, og blive træt af at lave den samme ting hele tiden. Der findes rigtig mange muligheder for at hobbyer, så det handler om at finde den, som passer én bedst. Det kan godt være, at det kræver et par forsøg, før man finder den helt rigtige hobby, men det kan aldrig skade at prøve. Man kan altid prøve lidt forskelligt, indtil man finder den helt rigtige hobby. Dog kan man med fordel afprøve kreative hobbyer da det stimulerer hjernen på en rigtig god måde, samtidig med at man hygger sig.

Fysiske spil

Udover computerspil kan man altid spille brætspil. Man kan samle familien eller vennerne, til en hyggelig spilleaften med diverse slags spil. Der er altid mulighed for at have forskellige typer spil, så der er noget til alles smag. Nogle snacks på bordet, spil i bunker, så er det bare at gå i gang. Hvis man ikke selv ejer mange spil, findes der sikkert nogle kaffecafeer som har en hel bunke, så man kan sidde der og nyde en god kop kaffe. En aften med forskellige spil vil helt sikkert falde i god jord hos både familie og venner, da samvær og nærhed er det vigtigt for mange relationer.