Efter en utroligt spændende, og lang, semifinale mellem Atlando og Vipers Inc, var det i går aftes tid til at få afviklet den anden semifinale. Kampen stod mellem nr. 2 og 3 fra det indledende gruppespil, nemlig Wicked Gaming og Hillerød eSport. 

Sidst de to mandskaber mødtes var d. 5 November, hvor Wicked Gaming løb med en sejr på 2-1. Siden da er der sket meget, og i sær under slutningen af gruppespillet så vi en opadgående formkurve for Hillerød, hvorimod Wicked tabte deres sidste to kampe.


 Wicked Gaming |0-3| Hillerød eSport

Game 1

Kampen startede ud med fuld gas, allerede fra pick/bans, hvor Wicked bevægede sig ud i en Rengar top og Bard support, hvilket lugtede langt væk af stor selvtillid. På trods af det lidt skæve pick var det i toplane hvor first blood skulle findes, efter en god fight fra BlindSaps Rengar, og perfekt timing fra Joachim der kunne færdiggøre killet. 

Der skulle ikke gå længe før Hillerød fik svaret tilbage, med en god fight i botlane, hvor Moxokx samlede to kills op på Caitlyn. Herfra fortsatte det høje tempo fra begge hold, men efter 10 minutter lignede det så småt at Hillerød var ved at få fat, i sær igennem botlane som var kommet længder foran - hvilket efter 17 minutter førte til et Hillerød ace. 

Med 29 kills i bagagen lukkede Hillerød første kamp efter 25 minutter. 

Game 2

I anden kamp var det igen Hillerød der fik den bedste start, og endnu en gang var det primært igennem deres botlane. Med en lead på både mid, bot og jungle havde Hillerød mandskabet med føring på 3000 guld efter blot 10 minutter. 

Da det så mest sort ud for Wicked begyndte Hillerød at lave nogle lidt for overmodige plays, og det blev straffet. Efter 18 minutter var kampen næsten helt lige igen guldmæssigt, og der var næsten hele tiden noget action at finde på mappet. På trods af det store kaos var det alligevel Hillerød der formåede at holde skruen i vandet, og med gode plays fra Flipper og co. lukkede de kampen efter 28 minutter. 

Game 3

Med tre match points til Hillerød skulle der ske noget drastisk hvis Wicked ville tilbage i kampen. For tredje kamp i træk var der højt tempo fra start, og for tredje gang var det Hillerød der kom bedst fra lands - denne gang med to kills til Kroghsen på Akali i midlane. Efter 10 minutter havde Hillerød allerede skaffet sig 10 kills, og en føring på næsten 3000 guld. 

Med den store lead fra early game var der umiddelbart intet modsvar fra Wicked, som kunne stoppe Hillerød i at snowballe kampen. Efter 13 minutter fik Hillerød deres første ace, hvilket var det endelige dødsstød. Med endnu en sejr lukkede Hillerød hele semifinalen, efter blot 23 minutter. 

Med en dominerende sejr på 3-0, møder Hillerød dermed Vipers Inc i finalen. 


Inden længe bliver finalen spillet, samt kampen om tredjepladsen. Kampene bliver spillet på Campus Vejle Sportscollege, og det er fuldstændig gratis at komme forbi og se med. Alt information kan findes lige her.

Hvis man ikke kan deltage til eventet kan kampene naturligvis også ses på Twitch. 

LCD Stream