Et uprovokeret overfald blev fanget på en YouTube livestream af IRL streamer, LivewithEvan, den 10. december. Det hele viste sig dog at være planlagt.

IRL streamers har det med at ende i nogle underlige og, til tider, farlige situationer. Med deres kameraer kan de skildre verden på en helt ny måde - uden filter skinner både det gode og det dårlige nemlig igennem. Derfor kan det heller ikke undgås, at der bliver fanget nogle mere alvorlige øjeblikke.

Da LivewithEvan, der før har lavet content med personligheder som IcePoseidon, var live i tirsdags blev han nemlig udsat for, hvad der lignede, et uprovokeret overfald. Streameren var på vej igennem byen, på jagt efter noget mad, mens han snakkede med sine seere.
Efter et tip om nogle gode tacos, drejede han ned ad en smal gyde hvor en maskeret person sprang på ham bagfra. Optagelsen fortsatte et par sekunder derefter, men gik derefter i sort - uden noget svar på hvad der skete.


Der gik hele to dage før Evan kommenterede på situationen. Mange havde udvist stor bekymring for hans velbefindende, mens andre havde anklaget ham for at have iscenesat det hele - og det viste sig at den sidste gruppe havde ret.

Det viste sig nemlig at det hele var ét stort mediestunt, der skulle promovere hans nye "IRL Movie" som han prøver at få finansieret. Da det kom ud, havde folk ikke meget tilovers for ham - og med god grund. Folk på Reddit havde endda fået LAPD - politiafdelingen i Los Angeles - involveret, da der var kameraer til stede, der kunne have hjulpet med at finde gerningsmanden. Evan spildte altså ikke kun hans seeres tid. 

Man plejer at sige, at al omtale er gode omtale, men det ligner at den plan, der skulle have gjort hans fremtidige projekter til succeser, kan komme til at koste ham karrieren i stedet.