Her til aften var det tid til femte uge ved den danske Fragleague PUBG Regional Division. Halvvejs igennem turneringen er der fortsat tæt konkurrence i toppen.

14 hold var klar til start kl. 19:00, hvor andenpladsen, 4 Angry Kids, også var til stede. Efter deres afbud i sidste uge skubbede Clan eSpuma dem af tronen, men gutterne var nu klar til at tage den tilbage. 
Samtidig startede Halcyon og Legit.Gaming aftenen på en delt tredjeplads - kampen om top tre var altså på ingen måde afgjort.

Første runde (Erangel)

Aftenens første runde så femtepladsen, WAY BELOW AVERAGE, i en fordelagtig situation over for 4AK. Efter en smuk grenade fra Jetfango, stod Berendxd tilbage alene mod et fuldt squad. På trods af et brændende ønske om at tilbageerobre førstepladsen, var det en umulig opgave for veteranen. WBA sluttede runden med 12 kills og 4AK med fire.

Chicken Dinner og +22 point til WAY BELOW AVERAGE

Anden runde (Erangel)

4AK var for alvor mødt op for at samle på hoveder og de befandt sig igen i den afsluttende cirkel - hele 14 kills i lommen. Runden blev dog afgjort ved en 2v1 mellem Elecktroz og Ninja606 fra Team Silent Shooters og Thyboen fra Rozhok Rabbits. Thyboen fik sneget sig tæt på spillerne fra TSS, fortsat på jagt efter holdets første kill, men Elecktroz spottede ham før det blev for farligt - 12 kills til TSS.

Chicken Dinner og +22 point til Team Silent Shooters

Tredje runde (Miramar)

Aftenens første runde på Miramar bød på endnu en 4v1. Igen var det 4AK, der fik samlet en andenplads op - denne gang takket være Nixtys. Hans situation så nemlig ikke bedre ud en holdkammerats Berendxds under den første runde, men han bidrog dog med lidt komik her til aften.
Om det var Gud, der holdte hånden over Clan eSpuma's Mikzenn, eller om det var Nixtys, der leverede sit livs mest uheldige salve af skud, finder vi nok aldrig ud af. Fakta er dog, at de 20 skud han nåede at affyre før han blev fældet, ikke fandt andet end jord. Chatten hos caster, mud0w, hyggede sig i hvert fald mægtigt på Mikzenns bekostning. 

Chicken Dinner og +21 point til Clan eSpuma, der fortsat holder fast i førstepladsen

Fjerde runde (Miramar)

Det var heller ikke overraskende at finde 4AK i slutspillet ved den fjerde runde, hvor det var absolut kaos i en vaskeægte King of the Hill situation. Gutterne fra Legit.Gaming endte på toppen efter at have udvist enorme mængder tålmodighed. Mens de andre spillere åbnede ild mod hinanden, fik Legit.Gaming overtaget det lille stykke high ground som var tilbage. De sluttede med otte kills, mens 4AK, der også fik hevet aftenens tredje andenplads hjem, sluttede med 13.

Chicken Dinner og +18 point til Legit.Gaming


Som om det ikke kunne være at vi nu skal vente til det nye år før Fragleague er tilbage, da turneringen holder juleferie, så efterlader aftenen os med ét points forskel mellem første- og andenpladsen:

Turneringen fortsætter igen med seks den 15. januar 2020, hvor mud0w er tilbage på pletten fra kl. 19:00.