Man siger at julen er tiden hvor man giver, og det må man sige at FKE Vikings har taget bogstaveligt. Organisationen har nemlig arrangeret en League of Legends ARAM turnering, hvor der samles ind til Julehjælpen. Julehjælpen er med til at hjælpe trængende familier i juletiden, med alt fra gaver, julemad og oplevelser. 

FKE Vikings holder deres event på mandag d. 16 December kl. 18:30, og alt foregår online. Ved eventet bliver der spillet ARAM i League of Legends, og formålet er naturligvis at have det sjovt, samt støtte et godt formål. Hvis man gerne vil være med skal man betale 20 kroner - mere er naturligvis tilladt. Det er vigtigt at man joiner den officielle discord server når man deltager, samt skriver in-game navn i mobile-pay når man betaler. Derudover skal man oprette sig på Battlefy (link nedenunder). 

Ved eventet kommer man til at kunne spille i en "single elimination bracket", og det er både muligt at stille op som hold eller solo. Turneringen bliver streamet to forskellige steder på Twitch af prominente casters/personligheder fra det danske Twitch community. Sidst, men ikke mindst, deltager man også i lodtrækningen om diverse præmier ved at deltage. 

FKE Vikings har lavet følgende plakat som giver et overblik: 



Info:

Dato/Tid: Mandag d. 16 December kl. 18:30

Spil: League of Legends - ARAM 5v5

Discordhttps://discord.io/FKEX-MASSPECIAL

Tilmeldinghttps://battlefy.com/fke/fke-x-mass-special-event/5df0d535e2c10328ec26495d/info?infoTab=details

Pris: Minimum 20 kroner 

Betaling: Mobilepay til 2541HY (skriv dit IGN i tekstfeltet)

Streamshttps://www.twitch.tv/facehurtlolhttps://www.twitch.tv/lolpanu

Casters: Panu, Kianovich, Facehurt, Flank og Duckling