Gruppespillet til LCD vinter er afsluttet, og de fire play-off hold er dermed fundet. Vi nærmer os drastisk slutspillet hvor årets sidste LCD vinder skal findes. 

I ugens kampe var der en masse på spil for de fleste hold. Nogle kæmpede for at nå top fire, og nogle andre kæmpede for at undgå de to bundplaceringer. 

Runden startede ud med at Hillerød eSport slog Legion med 2-0, hvilket var nok til at sikre dem play-offs. Herefter fulgte Atlando, der kæmpede om at nå første pladsen i gruppespillet, men det krævede både en sejr, samt et nederlag til Wicked Gaming. Til Atlandos held var det for anden runde i træk ikke et Wicked-mandskab der leverede, da de tabte 1-2 til Vipers Inc, som med den sejr lige præcis når top 4. Eftersom Atlando vandt deres kamp mod FKE Vikings, var det derfor dem der på et hængende hår løb med førstepladsen i det indledende spil. 

Ugens resultater, og den samlede stilling kan ses her: 



Som det kan ses på tabellen er det altså henholdsvis Atlando, Wicked Gaming, Hillerød eSport og Vipers Inc der alle får lov til at spille ved play-offs. 

Inden de spændende semifinaler har vi haft en snak med LCD caster, Andreas "Duckling" Gents, der havde følgende kommentar til det kommende slutspil. 

LCD er tættere end nogensinde før, så det er nærmest umuligt at spå hvem der vil klare sig bedst. Fra mit synspunkt kan alle fire play-off hold tage guldet, men eftersom Atlando vandt sidste split, og forbereder sig rigtig godt til kampene, så ser jeg måske dem som små favoritter. - Andreas "Duckling" Gents 

Hvis man ikke kan få nok af LCD, og gerne vil se stats fra ugens kampe kan de findes lige her. Her kan man se resultater, kda stats fra alle spillere, gold/damage grafer og meget mere. Skemaerne er udviklet af Mikkel Donby som til dagligt er assisterende træner hos FKE Vikings. 

Programmet for play-offs ser således ud: 



I weekenden bliver finalen afviklet til dette års sidste LCD split. Kampene bliver spillet live på Campus Vejle Sportscollege, og starter lørdag d. 14 December kl. 14:00. Mere information kan findes her. 

Alt LCD dækning kan følges på nedenstående Twitch link. 

League Denmark Twitch