Ikke nok med at Astralis Group er dybt involveret i både Counter-Strike, League of Legends og FIFA, så har de i dag også offentliggjort et samarbejde med fodboldklubben Juventus, der igennem spillet PES (Pro Evolution Soccer) er gået ind i esport. PES holdet kommer til at blive drevet af Astralis Group. Alt dette blev i dag offentliggjort på Astralis Groups hjemmeside. 

Holdet kommer til at bestå af tre professionelle PES spillere, henholdsvis Ettore Giannuzzi, Luca Tubelli og Renzo Lodeserto. Alle tre spillere har allerede stor erfaring inde for spillet, samt vundet trofæer tidligere i deres karriere.

Sammen med 9 andre hold kommer holdet til at deltage i "eFootball.Pro", som er en eksklusiv turnering arrangeret af spillets udgivere, Konami. Selve turneringen starter allerede d. 14 December med første runde. Derudover vil holdet også deltage i "eSerie A TIM", som er arrangeret af selveste Lega Serie A. 


De tre talenter som kommer til at spille under Juventus holdet (Billede: Juventus)


Med Pro Evolution Soccer som det nyeste skud på stammen, får vi endnu en gang et bevis på at Astralis Group er på vej til at sprede sig bredt over esport scenen, samt at flere og flere store sportsklubber er ved at få øjnene op for branchen. 

Vil man læse mere om det nye samarbejde kan det gøres på Astralis Groups egen hjemmeside - lige her.


345
Paracon
589 kr.
1523
Nordic
1599 kr.
347
Paracon
999 kr.
607
Ny
449 kr.
376
PUBG
649 kr.