Kvartfinalerne ved ESL Pro League Odense er spillet, og aftenens show blev afsluttet med en spændende kamp hvor Karrigan og co. mødte EG - i kampen om en semifinaleplads mod Astralis i morgen.  

Dagen startede ud med at Fnatic og Liquid mødte hinanden, og her blev det svenskerne, der med publikum i ryggen, sendte amerikanerne hjem. Lige efter gik Karrigan på scenen, hvor han sammen med resten af Mousesports spillede en flot kamp mod Evil Geniuses. 


Kvartfinalen startede på Train, som Mousesports havde valgt. Allerede fra start dominerede Mousesports, uden EG kunne få et ben til jorden - på trods af at de var på den stærke ct-side. Ved pausen havde Karrigan og tropperne spillet sig til en føring på 11-4, hvilket var mere end rigeligt til at lukke kampen efter pausen. 

Andet map bød på Inferno, hvor Mousesports fik den perfekte start. Vi skulle hele 6 runder ind i kampen før EG vågnede op, og gjorde kampen tæt ved pausen. I anden halvleg gjorde EG det fortsat tæt, på trods af en tabt pistol runde. Kampen fortsatte med at være tæt hele vejen til runde 30, og kampen måtte derfor i overtid. I overtiden fandt EG et ekstra gear frem, som var nok til at hive kampen i map 3. 

På sidste map, Nuke, var det endnu en gang Mousesports der fik en flyvende start. Med en flot holdpræstation lukkede de helt ned på ct-siden, og kunne gå til pause med en fuldstændig uhørt føring på 15-0. Med sådan en føring var det naturligvis intet problem for Mousesports at lukke kampen, endda med et "æg". 

Mousesports vandt med cifrene: 16-6 (Train), 17-19 (Inferno), 16-0 (Nuke)


I morgen er det tid til semifinalerne, hvor Astralis langt om længe skal i ilden foran det danske publikum. Dagen starter kl. 16:00 hvor Fnatic og Navi spiller - efterfulgt af Astralis' kamp omkring kl. 19:50.

Følg det hele på Twitch eller TV2 Zulu!

ESL Stream


360
Paracon
589 kr.
477
Paracon
1099 kr.
395
PUBG
649 kr.
1560
Nordic
1599 kr.
643
Ny
449 kr.